Kayrıcı gitti, işte Uğurludağ’da köyler

30 Nisan 2023 Pazar 12:38
Kayrıcı gitti, işte Uğurludağ’da köyler

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret Çorum’un Uğurludağ ilçesini ziyaret etti.

UĞURLUDAĞ SÖZKÖY

Yapılan açıklamaya göre; İl Başkanı Agah Karapıçak ve Uğurludağ İlçe Başkanı Şuayip İpek ile birlikte ilk olarak Sazköy’e giden Kayrıcı, Köy Muhtarı Nevzat Kaptı ve köy halkı tarafından karşılandı. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemini anlatan Kayrıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisine destek istedi.

UGURLUDAĞ AŞILIARMUT

Daha sonra Uğurludağ İlçesine bağlı Aşılıarmut Köyü'ne geçen Kayrıcı, köy halkının sevgi gösterisi ile karşılandı. Köy Muhtarı Veli Dozu ve köy halkını dinleyen Vahit Kayrıcı, Türkiye’nin içinde bulunduğu durum hakkında değerlendirmelerde bulunarak, seçimlerde destek talep etti.

UĞURLUDAĞ KIZAĞILI KÖYÜ

Uğurludağ Kızağılı Köyü’nde Köy Muhtarı Osman Uluşahan ve köy halkının yoğun ilgisiyle karşılanan Kayrıcı, hemşehrileriyle sohbet etti. Köy halkının taleplerini alarak sorunlarını dinleyen Kayrıcı, Türkiye’de 14 Mayıs’ta tarihi bir seçim yapılacağını belirterek, “Bu seçim varlık yokluk seçimi. Karşımızda emperyalist güçlerin yerli işbirlikçilerinin oluşturduğu ülkeyi kaosa sürükleyecek bir cephe var. Bunların derdi Türkiye’yi bölüp parçalamak. HDP ile pazarlıkları ortaya çıktı. Teröristlere özgürlük vereceklerini vaat ediyorlar. Buna asla müsaade etmemeliyiz. Onun için oy verirken Türkiye’yi bölgesinde yıldız yapmak için çalışan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tercih etmeliyiz. Milletvekili seçiminde de mecliste güçlü olmamız için MHP’ye oy vermenizi istiyoruz. Sizi asla mahcup etmeyeceğimin sözünü veriyorum” dedi.

UĞURLUDAĞ YENİYAPAN KÖYÜ

Uğurludağ Yeniyapan Köyü’nde karşılanan Kayrıcı, Köy Muhtarı Ertekin Denden ve tüm köylülerle bir araya gelerek istişarede bulundu. Cumhur İttifakı’nın önemine dikkat çekerek, seçimlerden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mutlaka yeniden seçilmesi, Cumhur İttifakının da çoğunluğu elde edecek bir sayıyla çıkması gerektiğini anlatarak destek istedi.

UĞURLUDAĞ BELKAVAK KÖYÜ

Uğurludağ Belkavak Köyü’nde de Arap Zehir’in oğlu Abidin Zehir'in düğün törenine katılarak mutluluklarına ortak olan Milletvekili Adayı Kayrıcı, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

UĞURLUDAĞ İLÇE MERKEZİ

Uğurludağ ilçe merkezini esnaf ziyareti yapan Kayrıcı, hal-hatır sorarak hayırlı işler diledi. 
Çorum’u tüm ilçeleriyle bir bütün olarak gördüğünü anlatan Kayrıcı, Çorum’un temel sorunlarını yakinen bildiğini anlatırken, milletvekili seçilmesi halinde Çorum’un geleceği için çalışacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 30.04.2023 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2023-04-30 18:28:07

Tosya Iskilip yolu, İskilip Meslek Yüksek Okulu, Çorum İskilip Bayat Çankırı duble YOLU MÜJDESİNİ bekliyoruz. Sesimize ses istiyoruz!!!!