Kayrıcı’ya bir tebrik de İYİ Parti’den

15 Mayıs 2023 Pazartesi 13:09
Kayrıcı’ya bir tebrik de İYİ Parti’den

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı'ya Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadrir Şahiner'den sonra bir kutlama mesajı da Sungurlu İYi Parti'den geldi.

Çorum’un İYİ Parti Sungurlu İlçe Başkanı Av. Hakan Tekercioğlu, 28.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde TBMM’ye seçilen MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı’yı tebrik etti.

'İLÇEMİZİN ÇIKARLARINA ODAKLANALIM'

Milletvekilliği seçimlerinin ülkeye  ve millete hayırlar getirmesini temenni eden  Tekercioğlu, “Yine ilçemizden Milletvekili seçilen Sayın Vahit Kayırıcı’yı tebrik eder, başarılar dilerim.

Bugün itibariyle siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakıp ilçemizin çıkarlarına odaklanmamız gerekmektedir Yıllardır İlçemizi temsil konusunda hep başka yerlere muhtaç olan ilçemizin artık sahipsiz kalmayacağına inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.05.2023 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskilipden 2023-05-15 13:43:10

Sayın vekilimizi sonsuz desdekte bulunduk. İnşAllah İlimize ilçelerimize hayırlı hizmetlere vesile olur. İmrenerek baktığımız diğer ilçe ve iller seviyesine ulaşmamıza vesile olur ümidi ile. Hayırlı olsun. Kalkınan Çorum hayali ve dileği ile.İş / meşguliyet olursa aş, aş olursa huzur/geçim Reisimiz ne der " Eşek ölür kalır semeri, İnsan ölür kalır eseri" hayırlı ola BOL ESERLER KAZANDIRILMASI DİLEĞİ İLE.