Maden’den karanfilli bilboard

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Fatih Maden, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yaptığı...

08 Mart 2015 Pazar 16:52
  Maden’den karanfilli bilboard


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Fatih Maden, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yaptığı farklı bir çalışmayla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Maden, bilboardda yer alan mesaj ve karanfillerle Çorumlu kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.


Gazi Caddesi üzerinde yer alan kendisine ait bir bilboardda 8 Mart Dünya Kadınları Gününü kutlayan bir mesajın yanında caddeden geçen kadınların alması için karanfiller yerleştiren Fatih Maden, yaptığı bu uygulama ile vatandaşların beğenisini kazandı. Kampanya sloganı ve orjinal reklam yöntemleriyle farklı bir çizgi ortaya koyan Fatih Maden, 8 Mart kutlamasında da bir ilke imza atmış oldu.


Caddeden geçen bayanların büyük ilgi gösterdiği karanfillerden genç kızlar ve bazı erkekler de alarak annelerine ve eşlerine hediye etmek istediklerini söyledi. Bazı erkekler ise karanfilleri eşlerine hemen orada hediye ederek billboard önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.


Uygulamanın güzelliğinden bahseden vatandaşlar da Fatih Maden’e milletvekilliği yolunda başarılar dilediler. 





Son Güncelleme: 08.03.2015 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadın 2015-03-08 23:04:47

Güzel,anlamlı ve zarif bi fikir tebrikler