Meydan böyle izledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beştepe Külliyesi’nde yaptığı zafer konuşmasını Kadeş Barış Meydanı’nda dev ekrandan izledi

29 Mayıs 2023 Pazartesi 14:27
Meydan böyle izledi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirdi. Aşgın, seçim sonuçlarıyla Cumhuriyetin ikinci yüzyılının, Türkiye Yüzyılının başladığını vurguladı.

‘TÜRKİYE YÜZYILI KUTLU OLSUN’

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının ülkemize ve tüm dünyaya hayırlı olmasını dileyerek “Milletimiz kararını Türkiye Yüzyılı'ndan yana kullanmıştır. Türkiye Yüzyılı kutlu olsun.” dedi.
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin sonuçlanmasının ardından Çorum’da zafer kutlamaları büyük bir coşkuya sahne oldu. Sokaklara çıkan Çorum halkı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesini Kadeş Barış Meydanı’nda görkemli bir kutlama programı ile gerçekleştirdi. Türk bayraklarıyla meydanı dolduran coşkulu kalabalığa seslenen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum halkına teşekkür etti.

ÇORUM’A TEŞEKÜR ETTİ

Seçim sonuçlarını değerlendiren Başkan Aşgın Çorum’un yüzde 64,78’lik rekor bir oy oranıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek verdiğini ifade etti. Verdikleri desteklerden dolayı Çorum halkına teşekkür eden Başkan Aşgın “Allah’ın izniyle zafer inananlarındır ve zafer yakındır dedik. Rabbimize binlerce kez hamd ediyoruz. Bizi mahcup etmedi ve bizlere zafer nasip etti. Bu zaferin büyüklüğünü ve güzelliğini bu meydan bize yansıtıyor. Çorumlu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Biz burada milletin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini görüyoruz. Karşı tarafta ne kadar şer odak varsa birleşti ve yine Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkamadılar. Hamdolsun bugün Kudüs’te Mescid-i Aksa’da Filistinli kardeşlerimiz şükür namazları kılıyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci döneminde Ayasofya kurtuldu, Azerbaycan Karabağ kurtuldu. Bu aziz Türk milletine yetmez, daha kurtarılacak Kerkük, Doğu Türkistan ve Kudüs var. Bu zafer Allah’ın izniyle bunu müjdeliyor. Bu zaferi yaşatan Rabbime hamd ediyorum, şükrediyorum.” dedi.
Cumhur ittifakı destekçilerine de teşekkür eden Başkan Aşgın, “Bizi asla yalnız bırakmayan, Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında ölümüne duran Milliyetçi Hareket Partisi’ni, Büyük Birlik Partisi’ni, AK Partimizi, Yeniden Refah Partisi’ni, Demokratik Sol Parti’yi ve aziz milletimizi hürmetle saygıyla selamlıyorum.” dedi.

BU DAHA BAŞLANGIÇ

“Seçim sonuçlarının ve Türkiye Yüzyılının ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya hayırlı olmasını diliyorum” diyen Başkan Aşgın “Milletimiz kararını Türkiye Yüzyılı'ndan yana kullandı.  Bu daha yeni bir başlangıç. Bu Cumhuriyetin ikinci yüzyılı, bu Türkiye Yüzyılı. Türkiye Yüzyılı’nda devletinin arkasında, Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durmadan, yorulmadan, usanmadan dimdik durmaya devam edeceğiz. Zaferimiz mübarek olsun, yarınlarımız aydınlık olsun. Türkiye Yüzyılı kutlu olsun.” dedi.

KADEŞ MEYDANI AYAKTAYDI

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beştepe Külliyesi’nde yaptığı zafer konuşmasını Kadeş Barış Meydanı’nda dev ekrandan izledi. Meydanı dolduran binlerce kişi ile yaklaşık bir saat boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ayakta dinleyen Aşgın, “Böylesine tarihi bir anı hemşehrilerimizle saatlerce ayakta izledik. Sayın Cumhurbaşkanımızın zafer konuşmasında da belirttiği gibi kazanan Türkiye oldu.” diye konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2023-05-29 15:36:24

Herkes elbette hangi adayın daha iyi yöneteceğini düşündüyse ona oy verdi, saygı duymaktan başka bir şey diyemem ancak kepçelerle sokakta caddede gezip bir de üzerine aracın kepçesini tak tak vurdurmak nasıl bir magandalık çeşididir? Gürültüsü ayrı sorun, kaza yaşanma ihtimali ayrı sorun. Desteklediğiniz adayın kazanması kuralsızlık yapma özgürlüğü değildir.

Avatar
Murat 2023-05-29 15:15:23

Sürünmeye devam, fabrika köşelerinde 8500 liraya ananız ağlasın

Avatar
Murata 2023-05-31 01:02:00

Kılıçdaroğlu gelseydi sadece ananız değil 7 sülalemiz ağlardı:-))