MHP'de devir-teslim

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni düzenlendi.

28 Temmuz 2023 Cuma 16:45
MHP'de devir-teslim

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni düzenlendi. MHP eski İl Başkanı Agah Karapıçak, partisinin yeni il başkanı Mehmet Salih Çıplak’a görevi teslim etti.

KİMLER KATILDI?

Parti binasında düzenlenen devir-teslim törenine Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, ilçe başkanları ve parti üyeleri katıldı.

YENİ BAŞKANIN İLK SÖZLERİ

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, çıktıkları yolun hakikat yolu olduğunu belirterek, şöyle dedi: “Türk milliyetçileri davasına inanmış milliyetçi hareket partisi mensupları olarak ülkemizin çetin bir dönemden geçtiğinin farkındayız. Ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler bize bugün her zamankinden daha azimli ve davamıza daha bağlı olmamızı zorunlu kılmaktadır.

‘BAYRAĞI HEP İLERİYE TAŞIYACAĞIZ’

Yeni oluşturacak olduğumuz il yönetimimizle gece uyumadan, gündüz yorulmadan bayrağı hep ileri taşıyıp cennet mekân başbuğumuz Alparslan Türkeș’in yolunda, Bilge liderimiz Devlet Bahçeli'nin izinde üstün gayretlerimizle çalışacağız.

YEREL SEÇİM MESAJI

Önümüzdeki yerel seçimlerin öncesinde ve sonrasında Çorum için atılacak her güzel adımın ve gayretin içerisinde olacağız. Çıktığımız yol hak ve hakikat yoludur. Devletimizin bekası için Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği, vatanımız ve milletimiz için yapılacak çalışma neyse bizler o çalışmalarn en iyi şekilde yapmak için var olacağız.

BU SÖZLER DAVA ARKADAŞLARINA

Lider, teşkilat, doktrin esasından şaşmadan, ülkücü vakarına leke düşürmeden, samimi davasını yaşayan bütün gönüldaşlarımıza hem teşkilatımızın hem de gönlümüzün kapısı ardına kadar açıktır. Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir anlayışı ile bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Bu seferberlik ile küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara atarak bütün gönüldaşlarımızı bir olmaya davet ediyoruz. İnanıyoruz ki bir ve beraber olursak ülkücü hareketin aşamayacağı hiçbir engel kalmayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Çorum il Başkanı görevi ile şahsımı onurlandıran Türkmen beyimiz, bilge liderimiz sayın Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı arz ediyorum."

BİLGE LİDER DEVLET BAHÇELİ

Devir teslim töreninde konuşan MHP eski İl Başkanı Agah Karapıçak ise, “Böylesine kutsal bir davayı savunan, muhafaza eden ve günümüze kadar yaşatan tüm ülkü şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Türk milliyetçiliği fikriyatını siyasi zemine oturtarak ülkemizin en karanlık günlerine güneş gibi doğan, her türlü saldırılara bir Bozkurt gibi gerilerek Türk dünyasına Başbuğ olan kurucu genel başkanımızı Alparslan Başbuğ’u saygı, rahmet ve hürmetle yad ediyorum.

4 YIL SÜREN ONUR VE GURUR

Yaklaşık 4 yıl Çorum il başkanlığı görevinin yürütmüş olmanın onurunu ve gururunu son nefesime kadar yaşayacağım. Bizi bu kutsal göreve layık gören başta sayın genel başkanımız, liderimiz Devlet Bahçeli olmak üzere, genel merkez parti yöneticilerimize de saygı, hürmet ve şükran sunuyorum. Bilgeliyle Türkiye siyasetine yön veren liderimiz Devlet Bahçeli’nin çizdiği sınır ve işaretler doğrultusundan asla saptamadan, parti politikalarımızı aziz hemşehrilerimizle paylaştık. Yaklaşık 4 yıl boyunca samimiyetle çalışarak, partimiz ve davamıza leke getirmeden benimle sahada emek vermiş olan tüm il yöneticilerimize, ilçe başkanlarımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, ülkü ocakları başkanımıza, sendika ve vakıf yöneticilerimize teşekkür ediyorum."dedi.

Son Güncelleme: 29.07.2023 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eski Asena 2023-07-29 00:06:00

Vurdulu kırdılı,küfürcü,kişilik gelişimini bıyığına bağlayan,bıyık siyaseti yapan,kadına maço ve ikinci sınıf davrananlar aramızdan temizlendiği gün yuvama geri döneceğim.

Misafir Avatar
Yeter 2023-07-29 15:16:40 @Eski Asena

Söylediklerinizin gerçekleşmesi için 2 torba çimento yeter.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kenan 2023-07-29 01:38:29

Sizce MHP'nin bir davası kaldı mı? Ak Parti'nin payandası oldu tüm yaptığı rezilliklerine ortak oldu...

Avatar
Vatandaş 2023-07-28 20:48:25

Değerli insanoğlu Bilge olan Yüce olan hikmet kudret sahibi olan tek güç ALLAH `indir. Şirke varacak kaba söylemler sizi helak eder. Lütuf ALLAH in takdiri. Kimseye düşmez ve yakışmaz. Parti liderlerini, cemaat ve tarikat liderlerini bu kadar kutsamayin veli edinmeyin. Veli olan ALLAH CC dur. Sırf dünya nimetinin bir kısmına ermek için Dünyayı yaratan İlahiniza karşı bir nefes edecek sıfatlara, kurumlara tapinmayin.

Avatar
Corum 19 2023-07-28 23:44:29

Tanri turku korusun

Avatar
İskilipli 2023-07-29 05:19:31

Ilçede değişim bekliyoruz!

Avatar
iskilip 2023-07-29 17:43:17

İskilip yolundaki inşaat ne güzel anlatmış gerçi burda araç fazla

Avatar
Mehmet İhsan 2023-07-29 23:09:32

Kardeşim inşAllah güzel işlere imza atarsın yanlış işler senden Uzak dursun bize iyi işler lazım bundan sonra özellikle

Avatar
İskilipden 2023-07-30 05:46:22

Herşey yeniden güzelliklerle başlasın. Torpilin, ayrıcalık kalkınmanın ölmediği yönetim vede Ahlak yoksunu kişilerin ayrıştırılacak ince eleyip sık dokunacak bir seçim öncesi hareket düzenleme ile ayrıştırma bekliyoruz. Memur alımlarında yok yardımcınız üyenin oğlu, kızı yakını vs olmamalı