MHP'de istişare başladı, gündem seçim

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak başkanlığında memleket sorunları ve yerelseçimlere ilişkin istişareler başladı.

04 Ağustos 2023 Cuma 00:29
MHP'de istişare başladı, gündem seçim

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı) Başkanı İsmail Deli, Türkiye Kamu-Sen Başkanı Selim Aydın ve Kamu-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları ile parti binasında bir araya gelerek, kamudaki personellerin sorunları ve yerel seçimler hakkında istişarelerde bulundu.

'SORUMLULUĞUMUZU HAKKIYLA YERİNE GETİRECEĞİZ'

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, teşkilatlarn bütün birimleri ve bireyleri ile çalışmalarına hız kesmeden, ara vermeden devam edeceğini belirterek, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin, Genel Merkezimizin, Milletvekilimiz Sayın Vahit Kayrıcı’nın, camiamızın ve Çorumlu hemşerilerimizin bizlere verdiği bu sorumluluğu hakkı ile yerine getirebilmek için gerekirse gece uyumayacağız, gündüz yorulmayacağız her ay düzenli olarak istişare toplantısı gerçekleştirerek, çalışmalarımız ve problemler hakkında görüşeceğiz."dedi.

Son Güncelleme: 04.08.2023 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskilipden 2023-08-04 13:47:28

Lütfen Belediye Adayları Maddi ihtiyacı olmayan, Hukuk ve İnşaat üzerine bilgisi olan, hak ve adalet duyğusu eksik olmayan, AHLAKİ MEZİYETSİZLİĞİ bulunmayan BELEDİYE BAŞKANI ve ekibi seçiminin tespit edilmesi ve vitrine çıkartılması, ondan sonra takdir halkımızın Halkımız ne der bilinmez. bu da demokrasi ama önce TOPLU İLE EŞELEMEK İBARESİ var ya Toplu iğne ile eşeleyin ve adayı ve meclis üyelerini özenle tespit edilsin
ÖZELLİKLE İSKİLİPDE

Misafir Avatar
bir ilave 2023-08-04 16:48:59 @iskilipden

Çevre ve Şehircilik konusunda yetişmiş birini tarif edilmiş güzel fikir

Beğenmedim! (1)
Avatar
Emekli 2023-08-04 16:32:32

Yazın ortasında millete kıș ayazı yașatanlar sandık da bu ayazı yiyen kurtlar tarafından unutulmayacağını bilesiniz

Avatar
Hadi dagilin 2023-08-05 18:33:47

Niye istisare yapiyorsunuz ki. Akp'nin yedek lastigi degilmisiniz, Corum'da Akp kim aday cikarirsa ona vereceksiniz oyunuzu. Durum bu kadar basit. Dagilabilirsiniz