MHP Teşkilatı İskilip’te buluştu

MHP İl ve Merkez İlçe Teşkilatı, İl Genel Meclis Üyesi Doğan Uçar’ın daveti üzerine İskilip’te bir araya geldi.

10 Şubat 2020 Pazartesi 00:07
MHP Teşkilatı İskilip’te buluştu

MHP İl ve Merkez İlçe Teşkilatı, İl Genel Meclis Üyesi Doğan Uçar’ın daveti üzerine İskilip’te bir araya geldi.

Programa Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı ile yönetimi, Belediye Başkanı Ali Sülük ve belediye meclis üyeleri katıldı.

MHP İl Genel Meclisi Üyesi Doğan Uçar’ın misafiri olarak ilçede bir araya gelen teşkilat yöneticileri, ülke gündemini değerlendirirken, İskilip’te yapılan faaliyetler hakkında görüş alış verişinde bulundular. Samimi atmosferde gerçekleşen toplantıda teşkilat mensupları birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine dikkat çektiler.

Toplantı sonrası konuşan MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, “İl Genel Meclis Üyemiz Doğan Uçar’ın davetlisi olarak İskilip ilçemizdeyiz. Bu vesile ile İskilip İlçe teşkilatlarımızla bir araya geldik. Rabb'im birliğimizi daim etsin” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beşte sıfır oy 2020-02-10 12:29:05

Merkez ilçeye operasyon yapıldı.MHP ye oy vermeyi bu hata düzeltilene kadar donduruyorum.