MHP yerel seçimlerde iddialı

MHP'de kongre takvimi devam ederken, ilk değerlendirme İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak’tan geldi.

29 Ağustos 2023 Salı 01:58
MHP yerel seçimlerde iddialı

Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongre takvimi devam ederken, ilk değerlendirme İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak’tan geldi.

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Alaca ile başlattıkları kongre sürecinin Dodurga ve Oğuzlar ile devam ettiğini, 4 Eylül’de yapılacak Boğazkale ilçe kongresi ile nihayete ereceğini hatırlattı. Kongrelerde kaybedenin olmadığını, kazananın milliyetçi-ülkücü hareket olduğunu vurgulayan Çıplak, partisinin genel seçimlerde elde ettiği yiğit bir vekil seçerek gösterdiği başarıyı yerel seçimlere de taşıma azim ve gayretinde olduğunu kaydetti.

İşte o açıklama:

“Türk Dünyası’nın Bilge Lideri  Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleri, Saygıdeğer Genel Başkan  Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın bey’in talimatları ile 26 Ağustos tarihinde Alaca ilçemizle “Bismillah” diyerek başlattığımız kongre sürecimiz,  27 Ağustos Dodurga, aynı tarihte Kargı ve 28 Ağustos Oğuzlar ile devam etmekte olup 4 Eylül tarihinde yapılacak olan  Boğazkale ilçe kongremizle nihayete erecektir. Delegelerimizin yoğun katılımlarıyla tam bir demokrasi şöleni örneği olan kongrelerimizde Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi; “şölen ortamına geçecek olan kongrelerimizde kaybeden yoktur, bilakis kazanan Milliyetçi-Ülkücü Hareket’tir.

'KONGRELERDEN DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ'

Kongre sürecimizin ardından yenilenen il ve ilçe yönetimlerimizle daha güçlü, daha dinamik ve eski-yeni ayrıştırmadan, birleştirici ve toparlayıcı bir şiarla hareket edip mesai kavramı gütmeksizin gece gündüz çalışacağız.

YEREL SEÇİMLERDE BAŞARI VURGUSU

Genel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyla gazi meclisimize yiğit bir vekil çıkarmanın gururunu yaşarken, diğer yandan da yerel seçimlerde de aynı gururu yaşamanın gayesi içerisinde çalışmaktayız. Her ne kadar kongre süreci içerisinde olsak ta, diğer yandan mahalli idareler seçimleri için de var gücümüzle çalışmaktayız. Kongrelerimiz için şehrimize teşrif eden sayın vekilimiz Vahit Kayrıcı bey gittiğimiz her ilçede vatandaşların dertlerini dinleyerek, sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayarak halkımızın teveccühüne teveccüh katmaktadır. Şehrimiz daima yakından ilgilenen ve gece gündüz çalışan sayın vekilimiz Vahit Kayrıcı beye teşekkür eder basınımızın güzide temsilcilerini ve tüm vatandaşlarımızı saygıyla selamlarız."

Son Güncelleme: 29.08.2023 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.