Müfterilere sert tepki

Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu hakkında ortaya atılan iftiraya tepki büyük

07 Kasım 2017 Salı 10:11
Müfterilere sert tepki

Muhsini Tavır Derneği Başkanı Fatih Yücel, Büyük Birlik Partisi’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu hakkında mesnedsiz iddia ve  iftiraları ortaya atanları sert bir dille eleştirdi.

Yücel, yaptığı açıklamada, “Düşmanlarının dahi kabul ettiği ve söylemekten geri durmadığı bir hakikattir ki Muhsin Yazıcıoğlu 40 yıllık siyasi yaşamı boyunca bir kez bile eğilmemiş, hiçbir güce teslim olmamıştır. Milletimizin gözünde şehit liderimizi kıymetlendiren ölçü onun delikanlılığı ve tavizsiz dik duruşudur. Bu dik duruş elbette birilerini rahatsız etmiş, millet ve devlet düşmanı bir güruhun çarkına çomak sokmuştur. Bu çarkın dişlisi hüviyetindeki bir kendini bilmez, henüz ülkemizde FETÖ diye bir yapı bilinmezken ve hiç kimse böyle bir yapıdan terör örgütü çıkacağını tahmin dahi edemezken ‘Devletin içine çete girmişse anasını okurum’ diye FETÖ hakkındaki tavrını net bir şekilde ortaya koyan tek lider şehit Muhsin Yazıcıoğlu’na iftira atarak şu anki siyasi konjonktürde gündem olmaya ve prim yapmaya çalışmıştır. Milletimizce malumdur ki daha önce de bu tip iftiralarla şehit liderimize çamur atmaya kalkılmış fakat milletimiz bunlara çöp kadar kıymet atfetmemiş ve bu müfterileri tarihin kara sayfalarına gömmüştür.” Dedi.

Yücel, mesnetsiz iddiayı ortaya atanları ispata davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hello 2017-11-07 11:13:35

Kim dır bu loooooo