O söz dikkatini çekti

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın'ın Spor İl Müdürlüğü ziyaretinde duvara asılan bir söz dikkatini çekti.

01 Mart 2019 Cuma 14:02
O söz dikkatini çekti

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, son bir haftadır resmi kurum ziyaretleri yapıyor.

Gençlik Hizçmetleri Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Aşgın, İl Müdürü Haşim Eğer ve çalışan personele kendini tanıtarak sporla ilgili mesaj verdi. Aşgın, “Gençlik ve Spor İl Müdürümüze gençlerimize ve sporun tüm branşlarına sağladıkları birbirinden güzel hizmetler için teşekkür ettik. Evlatlarımızın sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için sporu tüm imkanlarımızla destekleyeceğiz. Gençlerimiz başta olmak üzere, 7’den 70’e herkesin sporla buluşması için hazırladığımız projelerimizi hayata taşıyacağız. Ziyaretimize gösterdikleri ilgi ve nazik ev sahiplikleri için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Aşgı’ın kurum ziyaretinde duvara asılan bir söz dikkatini çekti. İşte Aşgın’ın ilgisini çeken o söz: ‘Asil insan idare eder, aciz insan şikâyet eder, basit insan iftira eder, dürüst insan sabreder..”

Son Güncelleme: 01.03.2019 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilen 2019-03-01 14:31:27

Sayın AŞgın, seçime 1 ay kaldı daha ağzınizdan bir proje duymadık, Ben Ak partiliyim emin ol sadece ziyaret yaparak olmaz ki, 7 - 70'e Spor yapılacak projelerimizi hayata geçireceği zaman diyorsun kardeşim açıklada şu millet duysun.. böyle olmaz aklı başında danışman bul kendine çok samimi söylüyorum KÜLCÜ olsaydı 50 projeyi açıklar Çorum'un her evine proje kitapçıklarıni sokardi Dost acı söyler

Avatar
Laf olsun 2019-03-01 21:10:03

Sayın ediyor böyle boş haberlerle hiç hoş değil