'Önceliğimiz Erdoğan, vekillik ikinci planda'

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, köy ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için destek istedi.

08 Mayıs 2023 Pazartesi 15:49
'Önceliğimiz Erdoğan, vekillik ikinci planda'

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, köy ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi için destek istedi.

ARASTA’DA ESNAF TURU

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerle ilgili olarak çalışmalarını sürdüren Kayrıcı, esnaf ve köy ziyaretlerinde bulundu. Kent merkezinde Ayakkabıcılar Arastası’nı gezen Kayrıcı, esnafa hayırlı işler dileyerek, hal-hatır sordu. Kayrıcı, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP’ye destek istedi.

VATANDAŞIN TEVECCÜHÜ MEMNUN ETTİ

Pazar günü köylerde yağmur ve şükür duası ile kahvehane toplantılarına katılan Vahit Kayrıcı’ya gittiği tüm köylerde yoğun ilgi gösterildiği bildirildi.  Vatandaşların ‘Bu sefer oyumuzu MHP’ye kullanacağız, sizi meclise göndereceğiz’ yönündeki sözlerini memnuniyetle karşıladığını vurgulayan Kayrıcı, seçimin önemine dikkat çekti. Bu seçimin Türkiye’nin geleceği açısından varlık-yokluk seçimi olduğunu tekrarlayan Kayrıcı, özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mutlaka yeniden seçilmesi gerektiğini ifade etti. Kayrıcı, “Cumhurbaşkanımızı ülkemizin başta savunma sanayi, teknolojik yatırımlarının tamamlanması ve bölgemizde yıldız ülke haline gelmemiz için mutlaka bir dönem daha seçilmesi lazım. Eğer, cumhurbaşkanımızı seçemezsek, buradan benim veya başka bir partiden bir arkadaşımızın milletvekili olmasının pek de bir anlamı yok. O nedenle önceliğimiz Cumhurbaşkanımızı seçmek olmalı, milletvekilliği ikinci planda tutulmalıdır” diye konuştu.

‘ERDOĞAN MUTLAKA YENİDEN SEÇİLMELİ’

Kayrıcı, Cumhur İttifakı Adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçilmesi ve kendisinin de milletvekili olması halinde ise, Çorum’un makus talihini yenerek, hak ettiği yatırım ve hizmetlerin getirilmesi için gayret göstereceğini sözlerine ekledi.

KAYRICI'DAN DSİ ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’da sulanabilir arazi oranının artırılarak, su kaynaklarının verimli kullanılması gerektiğini söyledi.
Seçim çalışmaları kapsamında DSİ Şube Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vahit Kayrıcı, Şube Müdürü Murat Kabakçı ile görüştü.

SULU TARIMA DESTEK SÖZÜ

Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sami Çam, önceki dönem il başkanı Hüseyin Esenyel ve teşkilat mensuplarının yer aldığı ziyarette DSİ 54.Şube Müdürü’nden faaliyetleri hakkında bilgi alan Kayrıcı, Çorum’un sanayileşmenin yanında bir tarım kenti olduğunu hatırlattı. Çorum’un son derece verimli kullanılmaya elverişli arazilerinin olduğunu anlatan Vahit Kayrıcı, sulu tarım ile susuz tarım arasındaki farkı 7 kat olduğuna dikkat çekti. Çorum’da da sulu tarım yapılmaya uygun arazilerin bulunduğunu söyleyen Kayrıcı, “Başta Çorum ovası olmak üzere Alaca, Sungurlu, İskilip, Bayat, Uğurludağ ve Mecitözü bölgelerinde su kaynaklarını verimli kullanarak sulu tarıma yönelik projeler geliştirilebilir. Bu konuda milletvekili seçilmem halinde çalışmalar yapacağım. Arazilerin durumuna göre projeler geliştirip, sulu tarım yapılabilen arazi oranını artırmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 10.05.2023 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RECEP 2023-05-08 16:35:29

bunu diyemeyen ak partili milletvekili adaylarına bu ayıp yeter, ak partili adaylar bunu diyemiyor maalesef

Avatar
Hoca... 2023-05-08 19:26:49

Öncelik Erdoğan diyorsun ama ülke elden gidiyor farkında değil misiniz, ışıd, Taliban, ihvan bu gerçekler ortada dururken cumhuriyet tehlikede iken öncelik Erdoğan
diyorsun ama iyi düşün ve kararınızı verin.

Avatar
Çorum Bey... 2023-05-09 00:37:55

Sayın Kayrıcı, hâlen uyanamamış, neden bilemedim. Ülke afgan, iran, irak olmak üzere sayın Kayrıcı da Erdoğan öncelik deyip duruyor, ya sabır ya sabır az kaldı.

Avatar
Çorum candır 2023-05-08 16:44:07

Akıllıyim diyeni seçtik yıllardır bu sefer masaya yumruğu vurani seçecez inşAllah

Avatar
Ali 2023-05-08 21:37:10

Önce vatan ,

Avatar
Rant 2023-05-09 04:02:49

elden gitmesin diye Erdoğan önce sonra biz demek mi istiyorsunuz. 1999 2000 ekonomik krizi ve apoyu af yasası mecliste türban çıkarma eylemini dsp ile beraber sizin hukumetiniz döneminde olmuştu. Bankalar sizin döneminizde batmış ti. Herhalde siz bunları unuttunuz. Ne garip AKP ile beraber kol kola siyaset MHP ve dsp Refah partisi ile siyaset yaptırıyor. Çok garip değil mi

Avatar
Halk 2023-05-09 06:06:04

Ozaman oyumuz Erdoğan a ve CHP'nin yerel adaylarına... doğru mu