‘Örnek vekil olacağım’

CHP Milletvekili Aday Adayı Saim Topgül, ilçe ve köy ziyaretlerine devam ediyor.

14 Mart 2015 Cumartesi 16:13
 ‘Örnek vekil olacağım’


CHP Milletvekili Aday Adayı Saim Topgül, ilçe ve köy ziyaretlerine devam ediyor.


Geçtiğimiz günlerde Osmancık, Laçin ve Oğuzlar ilçelerini ziyaret ederek partililerle buluşan Topgül, “Milletvekilliği olma yolunda şahsıma destek verilmesi halinde dönemimin sonunda CHP 2’nci milletvekilini çıkarması için her türlü çabayı göstereceğim” dedi.


Yapılan açıklamaya göre, CHP’nin İl ve Merkez İlçe yöneticileri ile Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe’nin de hazır bulunduğu gezilerde ilk önce Laçin ilçesi ziyaret edildi. Burada Laçin İlçe Başkanı Uğur Türkmen ve partililerin büyük ilgisiyle karşılanan Topgül, ilk hedefinin önceden CHP’nin elinde olan şimdi ise farklı partilerde bulunan belediyeleri tekrar kazanmak olduğunu söyledi. CHP’ye oy çıkmayan tüm köyleri ziyaret edeceğini ve buraları tekrar CHP’nin kalesi yapacağını kaydeden Topgül, “Bunu başarmamızın önünde hiçbir engel yok. Gidilmeyen yer senin değildir. Biz her yere gideceğiz ve partimizi anlatacağız. Bu şekilde hem milletvekili sayımızı arttıracağız hem de belediye sayımızı arttıracağız” şeklinde konuştu.


Laçin’in ardından Osmancık’a geçen Topgül, burada da CHP İlçe Başkanı Sadık Eker ve geçtiğimiz yıl yapılan belediye seçimlerinde CHP’den aday olan Alaattin Uğur tarafından karşılandı. Parti binasında yapılan toplantıda milletvekili olması halinde gerçekleştireceği çalışmalar hakkında bilgi veren Topgül, “Çorum’da örnek milletvekili olacağım” dedi.


Yerel seçimlerde aldığı oy ile CHP’yi Osmancık’ta ikinci parti yapan Alaattin Uğur ise Topgül’e gönülden destek verdiklerini belirterek, Osmancık’ta her CHP’linin Saim Topgül’e mutlaka bir oy vermesi gerektiğini dile getirdi.


Osmancık ilçe merkezinde tüm parti üyelerini gezen Topgül, 29 Mart’ta yapılacak olan ön seçimde destek verilmesi halinde Çorum’un sorunlarının çözümü noktasında her türlü çabayı göstereceğini ifade etti.


Oğuzlar’ı da ziyaret eden Topgül, burada Belediye Başkanı Orhan Ateş ve CHP İlçe Örgütü mensupları ile bir araya geldi. Ziyarette yaptığı konuşmada AKP hükümetinin tarımda uyguladığı yanlış politikalara dikkat çeken Topgül, 7 Haziran’dan itibaren hem çiftçinin, hem işçinin, hem emeklinin, hem de esnafın yüzünün güleceğini dile getirdi.



Son Güncelleme: 14.03.2015 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.