Özelleştirme eleştirisi

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesini eleştirdi.

19 Şubat 2019 Salı 22:36
Özelleştirme eleştirisi

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, İl Başkanı Faruk Cıdık ile parti yöneticileri Şeker İş Şube Başkanı Türk İş Temsilcisi Sefer Kahraman ve Türk İş’e bağlı sendika başkanlarını ziyaret etti.
Başkan adayı Kurt, Çorum Şeker Fabrikası’nın özelleştirilmesini eleştirirken, ‘Şeker’de özelleştirme sadece fabrikaların satılması değil. Ekonomik ve sosyal bir çok değer de satıldı. Faaliyet gösterdiği kentin lokomotifi konumundaki bu fabrikaların satışından pancar ekicisi, çalışan işçi, yöre halkı, esnaf, hayvancılık yapanlar, taşımacılık işiyle uğraşanlar doğrudan etkilendi.”dedi.
Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Sefer Kahraman, Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt’a Kur’an’ı Kerim hediye ederek başarılar diledi.

Son Güncelleme: 20.02.2019 08:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.