Pazarda vatandaşı dinledi

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Perşembe Pazarı’nda esnaf ve Çorumlular’la buluştu.

20 Aralık 2018 Perşembe 18:46
Pazarda vatandaşı dinledi

Buharaevler Mahallesi’nde kurulan Perşembe Pazarı’nda esnaf ve Çorumlular’la buluşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yoğun bir ilgiyle karşılandı.

“Hemşehrilerimizin teveccühü her daim başımız üstünde olacaktır.” diyen Aşgın, Çorumlular’ın gösterdiği teveccüh ve ilginin, bu memlekete hizmet noktasında kendilerine motivasyon kattığını söyledi.

Yapılan açıklamaya göre, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hasan Algül, Mustafa Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve Buharaevler Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Erdoğan’ın  da katıldığı pazar ziyaretinde, gördüğü ilgi karşısında memnuniyetini dile getiren Aşgın, “Perşembe Pazarı’nda hava soğuk olsa da, hemşehrilerimizin gönül sıcaklığı ve samimiyeti ile ısındık çok şükür. Omzumuza alacağımız yük ne kadar büyük olursa olsun, hemşehrilerimizin teveccühü gücümüzü de azmimizi de ziyadeleştiriyor. Gönlünü açıp dualarında bize yer veren oldukça, hiç bir yük bize ağır gelmeyecek inşallah.”dedi.

Alışveriş yapan vatandaşların da ilgi gösterdiği Aşgın, esnafa ve vatandaşa bereketli alışverişler dilerken, her türlü olumsuz hava şartlarına rağmen, milletin hizmetine amade olan pazar esnafının, önemli bir meslek gurubunun temsilcileri olduğunu kaydetti.

Son Güncelleme: 20.12.2018 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dedikodu 2018-12-21 09:00:23

sayın editör zarf zurt kulis haberi yazıyordun. Karadağ şöyle karadağ böyle diye. Ne oldu da sustun neden yazmıyırsun Halil İbrahim Aşgın iptal oldu kulis haberlerine göre diye.Yazamazsın çünkü ağababalarınızın dediğini yapıyorsun. Herkes herşeyi biliyor merak etmeyin. Tüm komplonuzu çözdüler.

Avatar
Yayaınla lütfen yayınlayın 2018-12-21 21:28:19

Ufaklık Montaj diyormuş; evet montaj bence de. Ya da en azından acemice bir montaj denemesi de diyebiliriz????