Rahmetle anıyoruz

Muhsin Yazıcıoğlu'nu şehadetinin sene-i devriyesinde rahmetle anıyoruz

23 Mart 2018 Cuma 14:34
Rahmetle anıyoruz

Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı’nca kurucu liderleri merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehadetinin sene-i devriyesi sebebiyle mevlit okutacak.

Yarın ikindi namazı öncesi Ulu Camii'de okutulacak  Mevlid-i Şerif’e tüm Çorumlular davet edildi.

SELÇUK ÖZDAĞ GELİYOR

Öte yandan  Muhsini Tavır Derneği Başkanı Fatih Yücel de yaptığı açıklamada, "Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehadetinin sene-i devriyesi sebebiyle Ulu Camii'de 26 Mart 2018 Pazartesi günü ikindi namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okunacağını 29 Mart 2018 Perşembe günü ise saat 18.30'da dernek binamızda AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ın katılımıyla ‘Muhsin Yazıcıoğlu'nu Anma ve Anlama’ konulu programı yapılacak." dedi.

Son Güncelleme: 23.03.2018 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yigido 2018-03-24 16:08:53

Baskanim, Rabbim mekanını Cennet eylesin. Seni özlüyor ve arıyoruz.

Adam gibi adam olmanın bir bedeli olduğunu, ama senin hiç umrunda olmayan bu bedelin hem dünyada hem ahirette karşılığı olduğunu gösteren bu yüce insana, güzel sofiye, Allah'ım rahmet eylesin.