Rumi Bekiroğlu Ankara’da

AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, bugün Ankara’ya gitti.

19 Mart 2015 Perşembe 13:03
 Rumi Bekiroğlu Ankara’da


AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Milletvekili Aday Adayları hakkında görüş belirtmek üzere Ankara’ya çağrıldı.

AK Parti’den yapılan açıklamaya göre, AK Parti Milletvekili Adayı belirleme süreci içerisinde yapılan teşkilat temayül yoklaması, anket çalışması, STK temsilcilerinin görüşü, alt komisyon görüşmeleri ve diğer çalışmalardan sonra üst komisyona çıkacak isimler hakkında son olarak il başkanlarının da görüşleri alınıyor. Bu çerçevede İl Başkanı Bekiroğlu, aday adayları hakkında bilgi vermek üzere hazırladığı raporu Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu ve Seçim İşleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a sundu.

 



Son Güncelleme: 20.03.2015 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.