‘Sağlıkta çağ atladık’

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Berat Uzun, AK Parti iktidarı ile artan ‘sosyal devlet’ anlayışının...

14 Mart 2015 Cumartesi 16:32
 ‘Sağlıkta çağ atladık’


AK Parti Milletvekili Aday Adayı Berat Uzun, AK Parti iktidarı ile artan ‘sosyal devlet’ anlayışının sağlık alanında kendini en üst düzeyde gösterdiğini bildirdi.


14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle açıklama yapan Uzun, AK Parti iktidarı ile ülkenin sağlık hizmetlerinde çağ atladığını, insanların kaliteli sağlık hizmeti almalarının sağlandığını belirterek, şöyle dedi: “İnsanlarımızın aldıkları kaliteli sağlık hizmetlerinde, AK Parti iktidarının katkısı olduğu gibi, sağlık çalışanlarımızın emeği de oldukça fazladır.


Özveri ile çalışan doktorlarımız, hemşirelerimiz, yöneticilerimiz, çalışanlarımızın gelişen Türkiye’de, Yeni Türkiye’de rolü önem arz etmektedir.


Gecesini gündüzüne katarak özveri ile çalışan, her zaman fedakarlıkta bulunan,  hastalarına şifa dağıtan, sağlıklı nesiller yetiştiren sağlık çalışanlarımız gurur kaynağımızdır.


Bu duygu ve düşüncelerle tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı yürekten kutluyorum.”




 

Son Güncelleme: 14.03.2015 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.