Sahadan ilk değerlendirme

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından AK Parti ve MHP seçim çalışmalarına Mecitözü'nde başladı

18 Nisan 2018 Çarşamba 17:16
Sahadan ilk değerlendirme

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı erken seçim tarihini değerlendirdi.

Mecitözü’nde teşkilat ziyaretinde telefonla ulaştığımız İl Başkanı Karadağ, “AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Cumhur İttifakı doğrultusunda biz seçim çalışmalarına daha önce başlamıştık. AK Parti Mecitözü İlçe Danışma Meclisi için ilçeye gelmiştik. Sayın Cumhurbaşkanımız erken seçim tarihini 24 Haziran olarak açıkladıktan hemen sonra AK Parti Mecitözü İlçe Başkanımız Alişan Yaşar, teşkilat yöneticileri, MHP Mecitözü İlçe Başkanımız Hüseyin Güneş ile birlikte esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

KARADAĞ'DAN MHP'YE ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Mecitözü Teşkilatı Ana Kademe yöneticileri ile birlikte Mecitözü MHP İlçe Başkanı Hüseyin Güneş’i ziyaret etti.Mecitözü İlçe Başkanı Hüseyin Güneş’i geçmişten tanıdığını belirten Karadağ, bugün kader birlikte yol yürümeyi nasip ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı ile MHP Genel Başkanı’nın son istişarelerini yaparak seçimlerde ittifakla yol yürüme kararı alındığını belirten Karadağ, seçim tarihinin açıklanmasının ardından çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Esnaf ziyaretlerine birlikte başladıklarını vurgulayan Karadağ, iki liderin bir araya gelmesiyle sinerji meydana getirdiğini, bu kapsamda Çorum’da görülmemiş bir rekor kıracaklarını ifade etti.

Karadağ, seçim ittifakının uzun süredir Mecitözü’nde beklenen kilidi açacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 18.04.2018 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Karacaoglan 2018-04-18 19:26:32

Sn Karadağ 10 yıl sonra il başkanı yaptılar sizi.Bu kadar kolay il başkanı oldunuz.Kolayca vekil yapacaklar mı. Bakıp göreceğiz.

Avatar
Halk 2018-04-18 19:30:35

Halka inmeden transpoterdan siyaset yapmak kolay.Vekil adayı olunca o halk sokakta size gereken cevabı verecek.

Avatar
Has Çorumlu 2018-04-18 18:56:30

Eee sayın Karadağ şimdi randevu isteme sırası sende cevabını merak ediyorum

Avatar
Cengo 2018-04-18 20:54:44

Aynen has çorumlu rumuzlu kardeşim katılıyorum