Şahiner Akşener ile görüştü

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Genel Başkan Meral Akşener ile bir araya geldi.

23 Şubat 2022 Çarşamba 14:32
Şahiner Akşener ile görüştü

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İYİ Parti’nin TBMM’deki grup toplantısının ardından Genel Başkan Meral Akşener ile bir araya geldi.

İYİ Parti’nin grup toplantısına katılan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, daha sonra Genel Başkan Akşener’i ziyaret etti. Şahiner, İYİ Parti Lideri Akşener’i ziyaretinde, Çorum siyaseti ve ülke gündemi hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Göreve geldikleri günden bu yana başarılarını her geçen gün artırdıklarını savunan Başkan Şahiner; “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin desteğini ilk günden bu yana her zaman omzumuzda hissettik. Bizlere verdikleri güç ile memleketimiz için hep daha fazlasını yapma gayretiyle elimizi taşın altına koymak noktasında çekince göstermedik. İlk günkü heyecanımız ve bugüne kadar edindiğimiz tecrübe ile Sungurlumuza hak ettiği iyi ve güzel işleri kazandıracak olmanın heyecanını hissediyoruz” dedi.

Genel Başkan Akşener’in daima Sungurlu ve Çorum’un yanında olduğunun altını çizen Başkan Şahiner,”Genel Başkanımız bu zaman kadar olduğu gibi bundan sonra da bizlerin destekçisi olacaktır” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 23.02.2022 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.