Sami Çam’a destek verdiler

MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Sami Çam, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Toplumun tüm...

17 Mart 2015 Salı 10:12
 Sami Çam’a destek verdiler


MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Sami Çam, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelerek çalışmalarını anlatan ve destek isteyen Sami Çam, geçtiğimiz gün Mimar Sinan ve Gülabibey Mahallesi sakini bayanlarla Bosna Parkı’nda bir araya geldi.


Yoğun bir katılımın gözlendiği toplantıda, bayanların Sami Çam’a verdikleri destek dikkat çekerken, toplantıya katılan bayanlar Sami Çam’a çalışmalarında başarı dileklerini aktardı.


Milletvekili aday adayı olma gerekçelerini sıralayan Sami Çam, yerelde Çorum’a genelde ise Türkiye’ye hizmet etmek sevdası ile yola çıkarak, bu milletten alacağı duaları evlatlarına en değerli miras olarak bırakmak istediğini belirtti.


Ülkenin çinde bulunduğu durumun iç açıçı olmadığını, kötü gidişatın ancak MHP iktidarı ile son bularak, ülkenin selamete ulaşacağına inandığını vurgulayan Çam, 7 Haziran seçimlerinin dönüm noktası olduğuna işaret ederek, MHP için destek istedi. Toplantıya MHP Kadın Kolları Başkanı Ülker Kır ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.




Son Güncelleme: 17.03.2015 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.