Sanayide güvercin uçurdu

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Küçük Sanayi Sitesi’nde barış güvercini uçurdu.

08 Mart 2019 Cuma 12:29
Sanayide güvercin uçurdu

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Küçük Sanayi Sitesi’nde barış güvercini uçurdu.

Yapılan açıklamaya göre, esnaf ziyaretlerine devam eden Kılıç, kendisine hediye edilen bir güvercini özgürlüğüne kavuşturdu.

Seçim döneminin bayram zamanları olduğunu belirten Kılıç, “Seçim kampanyası halka birbirini dinleme, öğrenme ve dertleşme fırsatı verir. Bu fırsatları iyi değerlendirelim. Aramızdaki dostluk bağlarını böylece daha çok pekiştirebiliriz” dedi.

Çorumlu hemşehrilerinin güzel ve sıcakkanlı olduğu ifade eden Kılıç, “Bizim halkımız güzeldir. Türkiyemiz güzeldir. Her mahallede, her sokakta, her işyerinde hatta her evde bir bilge insan bulursunuz. Birbirimizi dinledikçe ne kadar kalabalık olduğumuzu görürüz ve yüzümüz güler. Biz gülersek herkes güler” diye konuştu.

Herkese derman olmak için Derman Belediyeciliği dediklerini vurgulayan Kılıç, “İçinde bulunduğumuz ekonomik krizin tek çözümü Derman Belediyeciliğidir. Gelin sizde tarafınızı Derman Belediyeciliğinden yana kullanın” şeklinde konuştu.

Özgür Kılıç ayrıca ziyaret ettiği bir işyerinde ise bilardo masasının başına geçerek, bilardoda ustalığını konuşturdu.

Son Güncelleme: 08.03.2019 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öz Çorumlu 2019-03-09 00:10:41

Ömrümde ilk defa bu adam için CHP ye oy vercem.