Seçim sonuçları masada

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında yerel seçim sonuçları değerlendiriliyor.

27 Nisan 2019 Cumartesi 13:01
Seçim sonuçları masada

Geleneksel hale gelen Ak Parti kamplarının 28’incisi Ankara Kızılcahamam'da başladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantıda, yerel seçim sonuçları değerlendiriliyor.

Kampa katılan Ak Parti  İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, toplantının ilk gününde AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz tarafından Yerel Yönetimler konulu sunumlar gerçekleştirildiğini söyledi.

Ahlatcı, Kızılcahamam’da düzenlenen kampın ilk gününe dair açıklamada bulunan TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz'ün, Kayseri-Kırıkkale-Kırşehir-Çorum-Yozgat-Sivas illerinden gelen İl, İlçe, Belde Belediye Başkanları, İl Genel ve İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları ile açılış toplantısını gerçekleştirdiğini, hedeflerinin istişare ile gelişen AK Belediyeciliği daha da ileriye taşımak olduğunu söylediğini aktardı.

Ahlatcı, toplantının ikinci gününde Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açılış konuşmasında 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendireceğini kaydetti.

Son Güncelleme: 27.04.2019 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.