Son dakika aday açıklaması

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, tüm seçim çevrelerinde parti logosu ve kimliğiyle olacaklarını duyurdu.

14 Şubat 2019 Perşembe 13:41
Son dakika aday açıklaması

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İyi Parti’nin Çorum seçim çevresinde kendi parti kimliği ve parti logosu ile tüm seçim çevrelerinde olacağını duyurdu.

İşte o açıklama:

“31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde partimiz Çorum ili ve ilçeleri ile birlikte tüm seçim çevresinde belediye ve il genel meclislerine aday gösterecektir.

Yapılan çalışmalar ve değerlendirmelerin sonuna yaklaşılmış olduğu bu süreçte, bir kısım adaylarımız genel merkezimiz tarafından kamuoyuna ilan edilmiştir. Partimiz kurumsal çalışmaları adaylarımızın genel merkez tarafından ilan edilmesi noktasında bildirimleri olması nedeni ile adaylarımız genel merkezimiz tarafından açıklanmaktadır.

İl belediye başkan adayımız ve diğer ilçelerimizin ilan edilmesi Genel Başkanımızın katılımları ile gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimi aday tanıtım toplantısında; 20 Şubat 2019 tarihinde ATO Kongre Merkezi’nde kamuoyuna sunulacaktır.

İYİ Parti Çorum seçim çevresinde kendi parti kimliği ve parti logosu ile tüm seçim çevrelerinde olacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyururuz.”

Son Güncelleme: 14.02.2019 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2019-02-14 14:05:31

hep birlikte bakalım görelim. Çorum'da çapınız ne kadar...