SP Ordu’da eğitime katıldı

Saadet Partisi (SP) 2015 seçimlerinin startını verdiği 24-26 Ekim tarihlerinde Ankara’da tüm ilçe...

04 Kasım 2014 Salı 10:05
 SP Ordu’da eğitime katıldı


Saadet Partisi (SP) 2015 seçimlerinin startını verdiği 24-26 Ekim tarihlerinde Ankara’da tüm ilçe başkanlarının katılımıyla düzenlediği ‘Çelikleşme ve Üretim’ eğitim programından sonra teşkilat içi eğitimlerine başladı.


Bu kapsamda geçtiğimiz Pazar günü Ordu’da 9 ilin il yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla yapılan teşkilat içi eğitimlerine Saadet Partisi (SP) Çorum İl Yönetimi eksiksiz olarak katıldı. 2015 seçimlerinde tek kurtuluş yolunun Saadet Partisi olacağı bilinci ile çalışmalara hız verildi.


Hacı Arslan Tök yeniden başkan


Seçimlerden önce ilçe kongrelerini de tamamlayacak olan Saadet Partisi İl Teşkilatı, Pazar günü Sungurlu İlçe Kongresi’ni de gerçekleştirdi. Sungurlu kongresinde İlçe Başkanlığına tek aday olarak giren Hacı Arslan Tök tekrar İlçe Başkanlığına seçildi.





Son Güncelleme: 04.11.2014 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.