Şükrü Günaydın aday oldu

Eczacı Şükrü Günaydın, MHP Çorum Milletvekili Aday Adaylığını parti merkezinde düzenlediği basın...

07 Mart 2015 Cumartesi 17:57
 Şükrü Günaydın aday oldu


Eczacı Şükrü Günaydın, MHP Çorum Milletvekili Aday Adaylığını parti merkezinde düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu. Hükümete ,yönelik eleştirilerde bulunan Günaydın, Çorumlu milletvekillerinin Çorum için yeterince çalışmadığını ileri sürerek, "Vekillerin aldığı maaş vebal altındadır." dedi.


MHP İl Bakan Yardımcısı Fatih Göktuğ ve çok sayıda partilinin katıldığı basın toplantısında, açılış konuşmasını yapan Göktuğ, Günaydın'ın aday adaylığının hayırlı olması dileğiyle sözü Şükrü Günaydın'a bıraktı.


Şükrü Günaydın, seçimlerin hayırlı olması dileğiyle başladığı konuşmasında, Ege Üniversitesi'nde haince öldürülen Fırat Yılmaz için başsağlığı diledi. Günaydın, "Gözümüz; çözüm süreci adı altında üniversitelilerimizin asayişini PKK örgütlerine bırakan AKP'nin üzerindedir. Fırat kardeşimizin kanı asla yerde kalmayacaktır bu böyle binmelidir.


MHP Milletvekili Aday Adayı Günaydın, açıklamasını şöyle sürdürdü, "Uludere'de kaçakçılık yolunda yanlışlıkla öldürülen vatandaşlarımıza terör örgütü sahip çıkar çıkmaz özürler dileyen, tazminat ödeyen AKP, katledilen ülkücü olduğunda sessizliğe gömülmektedir. Seçim arifesinde ateşkes ilan eden İmralı canisine seçimden sonra hangi diyetlerin ödeneğini hep birlikte göreceğiz. 30 bin kişinin katilini bir sonraki dönem milletvekili olarak görürseniz şaşırmayın. Ama kimse unutmasın ki aziz milletimizin tarihiyle talihiyle ve kaderiyle oynayanlar er veya geç bu milletle yüzleşmek zorunda kalmışlardır. Bu tarih boyu böyle oluştur bundan sonrada böyle olacaktır.


Biz bunları elimizden geldiğince milletimize anlatmak için dün olduğu gibi bugünde dimdik ayakta olduğumuzu ifade diyor dile getiriyoruz. Adı şu an gündemde olan bir iç güvenlik paketi var. AKP'de de bir paket sevdası ne hikmetse hiç bitmiyor. Güya bu pakette yer alan maddeler tek tek onaylanamıyormuş gibi gösterilerek oyalama ve uyutma taktikleri son sergileniyor ve iyi kötü sağlam çürük karıştırılıp, sonra da paket süslenerek milletimize 'bunu yiyin' diyorlar. En son referandumda yaptılar AKP'liler. Koro halinde ne diyorlardı? 80 ihtilalini yapanlardan hesap soracağız. Ne oldu? Referandumdan 'evet' çıkınca yargıyı ele geçirmenin zeminini hazırlamış oldular. Yetti mi? Yetmedi.


Yerelde belediye çalışanları kendilerini alakasız işlerde alakasız ilçelerde sürgünde buldular. 80 ihtilalini yapanlar ise çok manidar 'yaş haddinden' kurtuldular. Yani gelişmeler usulen olmaktan öteye geçmedi. MHP tüm bunları altını çizdiği büyük harflerle ta o günlerde ifade etmiş bu bahtiyar milleti uyarmış bilgilendirmişti. AKP demek aldatma-karalama-kandırma partisi demektir. Şimdi iç güvenlik paketinde sadece bonzai ve molotof kokteyli varmış gibi konuşuluyor. Getirin o zaman paketi onaylayalım. Ama hayır, 21 tane madde var.


Valilere hakimlerin ve savcıların yetkilerini tevdi etmeye kalkıyorlar. Kolluk kuvvetlerine silah kullanma ve gözaltı süresini belirleme yetkisi vermeye kalkıyorlar. O zaman biz de soruyoruz, 'Ege Üniversitesi'nde Fırat kardeşim katledilirken mevcut yetkilerini bile kullandırtmadığınız kolluk kuvvetlerine vereceğiniz bu ekstra yetkileri kime karşı ne zaman nerede kullandıracaksınız? Siz bizim aklımızla alay mı ediyorsunuz?


Şunu unutmayın ki, Ülkücü camia AKP'ye siyasi aklının zekâtını verse size 40 yıl sermaye olur. Lakin 40 yıl sonra ortada ne AKP'yi nede onun aldatan çalan çırpan zihniyetini bulamazsınız. Özü kökü ve varlığı her zaman bir olan MHP ile bu aziz millet daha nice 40 yılları devirecektir bunu önce siz sonrada asil Türk Milleti iyi bilmelidir. Bundan hiç ama hiç kimsenin şüphesi olmasın.


Tüm bu gelişmeler ışığında tecrübelerimle ve elimizden gelenleri dilimize dökerek aday adaylığımızı açıklıyorum. Bir de Çorumumuz'a bakın. 13 yıldır havaalanı dediler havamızı aldık boş çıktı. Üniversite dediler onunda içi boş çıktı. Demir yolu dediler hızlı tren dediler aslı alakası çıkmadı. Bölge hastanesi dediler bitmesi ve inşaatı yılan hikâyesine döndü


Sanayimizi ve çok önemli ola teşvik bizlerden hep uzak tutuldu yetersiz kaldı. Yetti mi? Yetmedi. Karayollarında Samsun'a, ormanda Amasya'ya, tapu ve kadastroda Yozgat'a, vergi mahkemelerinde Kırıkkale'ye, maden tetkik aramada Sivas'a, DSİ de Ankara'ya bağlandık. Allah aşkına elinize bir Türkiye haritası alın ve Çorum'a bakın. İç Anadolu'yu Karadeniz'e bağlayan ana arterin tam ortasında ve saydığımız illerin tam göbeğinde duruyor. Yani harita bile bu saydığımız yerlerin merkezi Çorum diye bağırıyor. Çorumlu'nun verdiği rekor desteğe rağmen vekillerimiz TBMM ne iş yapıyorlar? Emin olun aldıkları maaş bile vebal altındadır ve bunlar mahşerde mutlaka hesap vereceklerdir.


Biz bunları elimizden geldiğince milletimize anlatıp bilgilendirmelerde bulunacağız. İşte biz bunun için aday oluyoruz. Sıralamaya girsek te girmesek te sıralamada ki yerimiz ne olursa olsun şu ana kadar ki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de var gücümüzle anlatmaya çalışmaya mücadeleye devam edeceğiz. Seçimlerin tekrar vatanımıza milletimize ve devletimize partimize partililerimize hayırlı olmasını diliyorum."




Son Güncelleme: 07.03.2015 21:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.