Sungurlu farkı, Kayrıcı’ya yoğun ilgi

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’un Sungurlu ilçesinde onuruna düzenlenen iftara katıldı.

14 Nisan 2023 Cuma 12:34
Sungurlu farkı, Kayrıcı’ya yoğun ilgi

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’un Sungurlu ilçesinde onuruna düzenlenen iftar programına katıldı.

Yapılan açıklamaya göre; 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleriyle ilgili olarak çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Sungurlu’da onuruna düzenlenen iftarda yaklaşık 2 bin hemşehrisiyle  bir araya geldi. Özgürler Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar programına Kayrıcı ile birlikte milletvekili adayı İsmail Lek, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, köy ve mahalle muhtarlarıyla çok sayıda davetli katıldı.

YOĞUN KATILIM NEDENİYLE SALON DIŞINA SOFRA KURULDU

Yaşanan yoğunluk nedeniyle salona sığmayan vatandaşlar için salon dışında da iftar sofrası kuruldu. Davetlilerin büyük ilgi ve sevgi gösterisinde bulunduğu MHP Adayı Vahit Kayrıcı, yaptığı konuşmada da seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, hemşehrilerinden hem Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı  Adayı  Recep Tayyip Erdoğan için hem de partisi MHP için destek istedi.

İLGİYE TEŞÜKKER ETTİ VE 'BU SEÇİM VARLIK VE YOKLUK SEÇİMİ' DEDİ.

Sungurlu halkına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Milletvekili Adayı Kayrıcı, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine dikkat çekerek, “Emperyalist ülkeler dünyanın kaynaklarını yeniden bölüşüyor. Bu nedenle bu seçim bizim için varlık ve yokluk seçimi. Biz, ya güçlü ve bölgesinde lider ülke Türkiye olarak yolumuza devam edeceğiz, ya da geriye dönüp bölüp parçalanan bir ülke haline geleceğiz.
Türkiye’nin her konuda dik ve ayakta durması gerekiyor. Şuana kadar yapılan hizmetlerin yarıda kalmaması adına Cumhur İttifakı’nın yeni seçim sistemiyle iktidarda kalması şart” dedi.

'KARŞIMIZDA ŞER GÜÇLER BİRLEŞTİ'

Bu seçimde hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi  hem de mecliste çoğunluğu elde etmesi gerektiğine vurgu yapan Kayrıcı, millet ittifakına yönelik eleştirilerde bulunarak, “Karşımızda zillet ittifakı denilen bir ittifak var. Bu ittifak ki, yanına PKK dahil bütün şer güçleri alarak hareket ediyor. Söylemlerine bakın, daha şimdiden ülkeyi kaosa sürükleyecek bir dille konuşuyorlar. Bunlara fırsat vermemeliyiz. mutlaka ama mutlaka Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesi gerekiyor. Bizim de parti olarak mecliste güçlü temsil edilmemiz için desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

‘GEÇMMİŞTE YAPILANLAR GELECEĞİN AYNASIDIR'

Çorum’da 1999 yılında milletvekili seçildiğini hatırlatan Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, insanların geçmişte yaptıklarının geleceğe ayna olduğunu ifade etti. Kayrıcı, Çorum’un istediği ve hak ettikleri hizmetleri alabilmesi için geçmişte olduğu gibi çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Millet niye size oy versin 2023-04-14 14:38:45

Milletten hangi yuzle oy istiyosunuz. Akp'nin meclisteki stepnesi olarak mi devam edecek Mhp. Hicbir iddasi olmayan sadece Tayyip Erdogan'in iktidarini surdurmesi icin bulunan bir parti. Millet size niye oy versin, gider akp'ye verir.

Avatar
Kamil 2023-04-14 17:47:02

Sen 1999 da vekil oldun Çorum'da neden sana oy verelim..
milleti kandırmayın varlık - yokluk Muş