Sungurlu'nun raporu hazır

AK Parti Sungurlu İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çorum ziyaretinde sunmak üzere dosya hazırladı

25 Ocak 2018 Perşembe 10:02
Sungurlu'nun raporu hazır

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, Pazar günü Çorum’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilçenin taleplerini içeren bir dosya sunacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Pazar günü il kongresine gelişi nedeniyle genişletilmiş ilçe istişare toplantısı düzenlediklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, toplantıda teşkilat olarak yapılan hazırlıkların görüşüldüğü ve hızlı bir şekilde bu hazırlıkların tamamlanıp kongrede ilçeyi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilçenin ihtiyaçlarını içeren bir dosya sunacaklarını vurgulayan Özkan, şunları kaydetti: “İlçe teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımıza ilçemizin ihtiyacı olan Organize Sanayi Bölgesi yatırımı, ziraat fakültesi, tarım alanındaki yatırımlar, gölet ve baraj, eğitim ve spor alanındaki ihtiyacımız olan yatırımlar, Kızılırmak - Sungurlu karayolunun yapılması ve Manastır Tepesi etrafındaki araziye sosyal ve kültürel faaliyetler için tabiat parkı yapılması gibi projeleri sunmak için bir dosya hazırladık”

Toplantıya katılanlara teşekkür eden Özkan, “Kuruluşumuzdan beri partimizin mensubu geçmiş dönem ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, ana kademe yönetim kurulu üyelerimize, kadın kolları başkanlarımıza, gençlik kolları başkanlarımıza, il genel meclis üyelerine, belediye meclis üyelerine ve partimize gönül vermiş tüm üyelerimize katılımlarından ve Cumhurbaşkanımızın gelişi için almış oldukları görevlerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Toplantı sonunda Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler ve tüm şehitler için dua edildi. Ayrıca toplantıya katılan 7 yaşındaki İrem Nur Çırakoğlu, AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan’ın yanına gelerek, Zeytin Dalı Harekatı’na katılan ordumuza destek olmak için İstiklal Marşının tamamını okudu.

SUNGURLU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.