Taahhüt ediyorum dedi ve…

Osmancık Üst Geçidi’ni yıkma sözü veren MHP adayı Şahin, bu kez de sosyal medya hesabından bir taahhütte daha bulundu.

05 Şubat 2019 Salı 16:13
Taahhüt ediyorum dedi ve…

Osmancık Üst Geçidi’ni yıkma sözü veren Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Kenan Şahin, bu kez sosyal medya hesabından bir taahhütte daha bulundu.

Açık ve şeffaf belediyecilik ilkesine dikkat çeken Şahin, seçilmesi halinde belediyeden yapılan tüm ödemelerin kurumun internet sitesinden ilan edileceğini bildirdi. Şahin, paylaşımında ‘Taahhüt Ediyorum; Belediye’den yapılan tüm ödemeler belediyenin sitesinden ilan edilecek.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 05.02.2019 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sami 2019-02-05 17:54:19

Başkan olamayacağını anlamış ki böyle beyanat veriyor. O köprüyü belediye mi yaptı ki o yıkacak.

Avatar
Talat 2019-02-05 20:52:21

Tabiki belediye yapmadı, belediyede yıkamaz. Ancak belediye başkanının da bir takıp taleplerini ilgili birimler değerlendirirler heralde. Ayrıca Kenan Bey'de olabildiğince ZEKİİ bir mühendistir. Neyi nasıl yapacağını bilmeden konuşmaz.
Usul erkan bilen bir kişidir

Avatar
Corumlu 2019-02-05 19:02:59

Bence baskan olacakki vaadleri ve bur plani var kopruye gelirsek ucubeyi kim yapti bilmiyorum ama yikana ve alt gecit yapana helal olsun demek duser corumluya . Suana kadar tek projelerini soyleyen aday bence kenan sahin daha diger adaylardan proje hic duymadik sadece beni secin diyorlar ama nedenini ne yapacagini hic soyleyen olmadi kenan bey en azindan halkdan aldigi sikayetleri not ettim diyip gecistirmiyor taahut ediyorum yapmazsam hesabini sorun diyor. Keske herkez boyle yapsa...

Avatar
Vatandaş 2019-02-06 03:00:25

Başkan olmayacağını anladı ondan diyor diyen beyefendi ve onun gibi düşünenler size söylüyorum. Kenan beyin bu açıklamasından sonra karayolları da açıklama yaptı ve o geçidin riskli olduğunu söyledi yikacaklarinida söylediler. Demek ki gerçekten sıkıntı varmış demek ki bu adam gerçekten bu işten anliyormus. Artık boş boş konuşmayı kesin.

Avatar
crm 2019-02-06 08:29:54

tabi, tabi. yapamazsan ne olacak, onu da söyler misin

Avatar
mustafa 2019-02-06 13:58:15

Birisi de kendisine sorabilir mi lütfen;karayollarının yaptığı yeri belediye oalrak nasıl yıkacak! ya belediyeciliği bilmiyor ya da birisi kulağına yalan yanlış şeyler fısıldıyor...