Tahtasız'a da görev verildi

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM KİT Komisyonu'nda görevlendirildi.

15 Haziran 2023 Perşembe 10:14
Tahtasız'a da görev verildi

CHP 28. Dönem TBMM İhtisas Komisyonları’nda partilerine düşen üyelikler için isimleri belirledi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu’nda görevlendirildi.

35 KİŞİLİK KİT KOMİSYONU

35 kişiden oluşan KİT Komisyonu’nda, Cumhuriyet Halk Partisi 8 üye ile temsil ediliyor. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, komisyonda partisini ve Çorum’u temsilen iki yıl süreyle görev yapacak.

PARTİLERİNİ TEMSİL EDECEKLER

CHP’den yapılan açıklamaya göre; KİT Komisyonu’nda CHP'yi temsilen Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’ın yanı sıra; Adana Milletvekili Orhan Sümer, Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, İzmir Milletvekili Mahir Polat ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz görev yapacak.

Son Güncelleme: 15.06.2023 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.