Tahtasız’a partisinde yeni görev

14 Temmuz 2023 Cuma 14:18
Tahtasız’a partisinde yeni görev

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, partisinin genel merkezi tarafından Parti Denetmeni olarak görevlendirildi.

Tahtasız, önceki dönem CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker ile birlikte Nevşehir, Kayseri, Niğde, Aksaray ve Kırşehir illerinde il ve ilçe Başkanlarıyla bir araya geldi.

Genel Merkez tarafından mevcut milletvekili ve eski milletvekillerinden oluşan 31 kişilik Parti Denetmeni, Türkiye’nin çeşitli illerinde çalışmalara başladı. Parti denetmenleri görevlendirildikleri illerde il ve ilçe başkanlarını dinleyerek mahalle delege seçimleri öncesinde şeffaflık ve demokrasi vurgusu yaptılar.

5 İL ZİYARET EDİLDİ

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, beraberinde önceki dönem Burdur Milletvekili Mehmet Göker ile birlikte iki gün boyunca 5 ili ziyaret etti. Tahtasız ve Göker, il ve ilçe başkanlarına en az 5 üyesi olan her mahalleye ayrı bir sandık kurulması, delege seçimlerinin en az bir hafta öncesinden tüm üyelere duyurulması ve seçimlerin Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir şekilde gerçekleştirilmesi yönündeki yönetmeliği hatırlattılar.

İl ve ilçe başkanlıklarının gelir gider defterlerini de inceleyen CHP Parti Denetmenleri, başkanların sorun ve taleplerini dinleyerek Genel Merkeze iletmek üzere raporlaştırdılar.

Son Güncelleme: 14.07.2023 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.