Tarih belli oldu

Çorum CHP'de Merkez İlçe Kongresi tarihi belli oldu.

08 Ağustos 2023 Salı 13:55
Tarih belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de kongre takvimi işlemeye devam ederken, mahalle ve köylerde delege seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte Merkez İlçe Kongre tarihi de belli oldu.

CHP Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Merkez İlçe Kongresi’nin 10 Eylül Pazar günü gerçekleştirileceğini duyurdu,
Kongrenin saat 10.00’da başlayacağını ve saat 17.00’de tamamlanacağını vurgulayan Tokgöz, mahalle ve köylerde seçilen delegelerin hür iradeleriyle yeni Merkez İlçe Başkanını belirleyeceğini ifade etti.

Tüm delegeleri kongreye davet eden Ulaş Tokgöz, bugüne kadar yapılan seçimlerin ise adeta demokrasi şöleninde geçtiğini vurguladı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşundan itibaren Türkiye’nin imarında, iktisadi yapılanmasında, çok partili rejime geçişte, demokrasinin, temel hak ve özgürlüklerin gelişmesinde, sosyal devletin oluşmasında emekleri ve emek verenleriyle beraber bugünlere kadar geldiğinin belirten Ulaş Tokgöz, CHP’nin kurulduğu günden bugüne, Atatürk ilke ve devrimlerinin, özgürlüklerinin, demokrasinin, emeğin ve insan haklarının yılmaz bekçisi olduğunu savundu.

Kendi saltanatları ve ikballeri uğruna her şeyi mubah sayanlarla mücadele etmek için siyaset yaptıklarını iddia eden Tokgöz, “CHP, bu ülkede savaşı bitirip, huzuru getiren partidir. CHP, cumhuriyeti kuran, ona en çok sahip çıkan partidir. CHP, halkıyla yürüyen, hiçbir ayrım yapmadan tüm kesimleri kucaklayan partidir. CHP Türkiye’dir” dedi.

Ulaş Tokgöz, CHP’nin Türkiye Cumhuriyeti’ni ve demokrasiyi kuran parti olarak, Türkiye’nin aydınlık geleceğini hedefleyen, ezilenlerin ve halkın partisi olarak halkı kucaklamaya devam edeceğini ileri sürdü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.