Terörist saldırıyı kınadı

Büyük Birlik Partisi (BBP) ‘Genel İstişare ve Yerel Seçimler Toplantısı’ bugün Çorum’da başladı.

21 Eylül 2013 Cumartesi 16:02
Terörist saldırıyı kınadı


Büyük Birlik Partisi (BBP) ‘Genel İstişare ve Yerel Seçimler Toplantısı’ bugün Çorum’da başladı.

Anitta Otel’de düzenlenen toplantıya BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ve Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyeleri, belediye başkanları, il başkanları ile teşkilat üyeleri katıldı.

BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç’un sunuculuğunu yaptığı toplantıda, BBP İl Başkanı Erdal Özkan ve Merkez İlçe Başkanı Aziz Döngel ile bazı parti üyeleri de hazır bulundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açış konuşmasını BBP Lideri Mustafa Destici yaptı.

Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yaşanan terörist saldırıları kınayarak sözlerine başlayan Mustafa Destici, ülke ve dünya gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çözüm sürecinden dış politikaya, eğitimden ekonomiye kadar pek çok konuda hükûmete yönelik eleştirilerini tekrarlayan Destici, BBP’nin 2014 yerel seçimlerinde izleyeceği stratejiye ilişkin açıklamalarda da bulundu.

Destici’nin ardından kürsüye gelen BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, ‘e-teşkilatlanma’ konulu bir sunum yaptı. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu ise Türkiye’de bir ilk olduğu belirtilen ‘BBP web TV’yi tanıttı.

İl başkanları ve belediye başkanlarına yönelik olarak düzenlenen istişare toplantıları ile devam eden programa katılan Prof. Dr. Ertuğrul Yavan ‘BBP’nin seçim propagandası ve iletişim’ konulu bir sunum yaptı.

İki gün sürecek ‘Genel İstişare ve Yerel Seçimler Toplantısı’,  BBP Genel Başkanı Destici’nin yarın yapacağı kapanış konuşması ile sona erecek.







Son Güncelleme: 21.09.2013 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.