Teşkilat için düğmeye basıldı

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın üstlendiği Deva Partisi’nde ‘teşkilat’ çalışmalarına başlandığı belirtildi.

29 Nisan 2020 Çarşamba 12:50
Teşkilat için düğmeye basıldı

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın üstlendiği Deva Partisi’nde ‘teşkilat’ çalışmalarına başlandığı, ilk etapta partide görev almak isteyen gönüllülerle görüşmelerin yapıldığı bildirildi.
Partinin koronavirüs tedbirleri nedeniyle teşkilat konusunda dijital ortamda çalışmalarını yürüttüğü, teşkilatlarda görev almak isteyenlerin Web sayfasından müracaat ettiği, teşkilat yöneticilerinin Zoom uygulaması üzerinden görüşmelerini yaptığı, Ramazan Bayramı’na kadar teşkilatlarda görevlendirmelerin tamamlanmasının beklendiği ifade edildi.

Bütün illere ilişkin hazırlanan analiz raporları dikkate alınarak 81 ilin tamamında teşkilatlanmanın kısa sürede tamamlanacağı, Çorum’da da bu yönde çalışmaların yapıldığı öğrenildi.

Partide oluşturulan komisyonların başvuruda bulunanlardan uygun olanlara teşkilatta  görev vereceği, ardından yerel teşkilatların kurulacağı, bayrama kadar teşkilatlandırmadaki görevlendirmenin yapılmasının beklendiği ifade ediliyor. Koronavirüs sonrası parti yönetimlerinin sahaya ineceği bilgisi de paylaşılıyor.

Son Güncelleme: 01.05.2020 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA DİVARCI 2020-04-30 11:44:56

Yok aslında birbirinden farkı parçalamak dertleri sağlam çalışan çarkı.

Avatar
Yasemin 2020-05-03 21:43:33

80 yıldır yapılmayan şeyler yapıldı sıralarda KUR AN AZİMUSSAN okutuluyor hafızlık eğitimi veriliyor okullarda türban yasağı kalktı faiz indiriliyor sıfır Yapmak için uğraşıyor REİS mescitler bodrum katlardan yukarı katlara çıktı lüks otellerde öğretmenevlerinde kıble yönü gösterir işaretleri görüyoruz tavanlarda seccadeler mevcut bu kazanımlarını yüce ALLAH cc kaybettirmesin.

Avatar
Sufi 2020-05-03 23:34:18

Devletteki kazanımlarınız bitti şimdide halkamı geldi sıra inşAllah cevabınızı en layıkıyla alırsınız.