Teşkilatlara talimatlar

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Çorum merkez, Laçin ve Osmancık ilçe yönetimleri ile buluştu, genel merkezin talimatlarını aktardı.

29 Ocak 2020 Çarşamba 18:22
Teşkilatlara talimatlar

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Çorum merkez, Laçin ve Osmancık ilçe yönetimlerinin her hafta yaptığı olağan yönetim kurulu toplantılarına katıldı.

Yapılan açıklamaya göre, Ahlatcı, il başkan yardımcıları ve ilçe koordinatörleri ile birlikte ilk olarak Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve yönetimiyle bir araya geldi.
Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’ın da katıldığı toplantıda merkez ilçe yönetim kurulu ile parti içi çalışmaları değerlendiren Ahlatcı, parti genel merkezinin talimatlarını aktardı.
Parti içi çalışmaların yanı sıra ülke ve dünya gündemindeki meselelerin istişare edildiği toplantıda konuşan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “İnandığımız bu kutlu dava yolunda liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde milletimiz ve devletimiz için hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.


Ahlatcı, daha sonra Laçin İlçesi’ne geçerek ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı. İlçe Başkanı Selami Gafar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ahlatcı’ya il başkan yardımcılarının yanı sıra Laçin Belediye Başkanı İdris Görükmez eşlik etti. Ahlatcı, AK Parti iktidarlarında yapılan hizmetlerin halka hatırlatılmasını istedi.
Osmancık’ta ilçe yönetim kurulu toplantısında parti teşkilatıyla bir araya gelen Ahlatcı, İlçe Başkanı Hakkı Güngör’den çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Türkiye’nin 2019 yılında yaşanan gelişmeler nedeniyle çok önemli bir süreçten geçtiğini Ahlatcı, içten ve dıştan onca saldırıya rağmen gücünü milletinden alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve hükümetin istikrarlı politikalarıyla sıkıntıların geride kaldığını ifade etti. Türkiye Cumhuriyeti’nin artık geleceğe umutla baktığının altını çizen Ahlatcı, “2020 yılında ülkemiz ekonomik olarak şaha kalkacak. İnşallah Milletimizin gönlünde yer alarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize kararlılıkla yürüyeceğiz” dedi.


Ahlatcı, yaşanan kongre süreçleriyle ilgili de teşkilat mensuplarına genel merkezin aldığı karar ve izleyeceği yöntemler hakkında talimatlar verdi. 

 

Son Güncelleme: 31.01.2020 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aysel 2020-01-30 17:12:54

sayın başkan eğitim araştırma hastanesinin tuvaletleri son derece pis hastaların burada enfeksiyon kapmamaları imkansız ayrıca polikliniklerin olduğu yerdeki hasta müracatlarda hiç bir görevli yok.doktor sıra al diye gönderiyor ancak kimseyi bulamıyoruz.çalışanlar çekip gitmişler.hastalar son derece magdur.bu konuları çözerseniz seviniriz.

Avatar
nursel 2020-01-30 23:12:24

aynı sorunla 2 ay önce bende karşılaştım.polikiniklerin en yogun olduğu sabah saatlerinde kolidor boyunca hasta müracatlarda muayene sırasını almak için görevli bulamadım.müdürüne gidiyorsun halkla ilişkilere git diyor.halkla ilişkilere gidiyorsun hasta haklarına git diyor.kısacası muayene olamadan evin yolunu tuttum.

Avatar
Tamer 2020-01-29 19:58:17

Yusuf bey Osmancık a hangi yoldan geldi bilmiyorum ama Çorum Osmancık yolumuz 5 yıl oldu üçte biri bitmedi . Laf istemiyoruz.

Avatar
Yusuf 2020-01-29 20:47:55

Merkez İLÇE Başkanlığı Seçimi yaklaştı Erhan meydana çıktı

Misafir Avatar
serkan 2020-01-30 08:49:11 @Yusuf

erhan başkan meydanlardan ne zaman çekildiki şimdi tekrar çıksın trollük yapmayın

Beğenmedim! (17)
Avatar
Vatandaş 2020-01-30 23:09:16

Sn il başkanı teskilatlarinizi 7/24 saat toplayıp hergün toplantı yapsanız nafile. İnsanın en buyuk duygusu inanmaktır. Vatandaş inanma duygusunu yitirmiş. Siz bence boşuna uğraşmayın

Avatar
Çorum 2020-01-31 02:10:33

Vatandaşın inancı kalmadı buna emin olun! nereye baksak başkan hepiniz başkansınız Yemek yiyin poz verin

Avatar
İskilipli 2020-01-29 20:33:21

İlçe teşkitımıza da talimatar aktarılacaktır
İlçe teşkiletının da; İskiliq Tosya ydlundan bitmeyen M Y O lundan, Bayat İskilip yolundan, Doktor eksiğinden, otopark sorunundan, işsizlikten, boş hastanenin kontrol edilmesi gerektiğunden, dışğ biten içi bitmeyen kuren kursundan BAHSEDECEKLERİNİ UMUT EDUYORUZ.

Avatar
Ahmet 2020-01-29 22:46:21

Yusuf bey yüne bunların arasında en iyisi erhan adı şaibeye karışmamış belediye seçimlerinde en çok koşturan ahmet ceylan ile erhan. Erhan hep meydanlardaydı bunlardan daha iyi en azından sevmem ama