TÜMSİAD Anaç’ı kutladı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şube Yönetimi, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına...

18 Aralık 2014 Perşembe 10:57
 TÜMSİAD Anaç’ı kutladı


Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şube Yönetimi, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına getirilen Yaşar Anaç’a kutlama ziyaretinde bulundu.


TÜMSİAD  Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç, Kurucu Başkan Ahmet Akın ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Şube Başkanı Kılıç, 5. Olağan Kongre sürecinde AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Yaşar Anaç'ı kutlayarak görevinde başarılar diledi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anaç da, “TÜMSİAD’ın Sivil Toplum Kuruluşu olarak iş dünyasında yurt genelinde ve ilimizdeki başarılı hizmetlerini takip etmekteyiz. Sorunların çözümünde birlikte hareket etmeyi amaçlıyoruz. Üzerimize düşen görev neyse yerine getireceğiz.” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.




Son Güncelleme: 18.12.2014 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.