Türkeş’ten Çorum’a övgü 

MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş'in kızı İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Çorum'u övdü.

11 Ekim 2023 Çarşamba 23:17
Türkeş’ten Çorum’a övgü 

Çorum’da bir dizi ziyaret ve toplantılar katılan MHP’nin kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş’in kızı, İYİ Parti Adana Milletvekili, Yurtdışı Türklerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayyüce Türkeş Taş, esnafı ve sivil toplum kuruluşlarını dinledi.

TEŞKİLAT EŞLİK ETTİ

Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, beraberinde İl Başkanı Erkan Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Cemil Sözen ve parti yöneticileri ile birlikte Saat Kulesi Meydanı ve Yazı Çarşı civarında vatandaşlarla görüştü.

Çorum’un temel sorunları hakkında bilgi alarak, yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi.

81 İLDE KENDİ ADAYLARIMIZLA SEÇİME GİRECEĞİZ

Milletvekili Türkeş, yerel seçimlerde 81 ilde ve ilçelerde kendi adayları ile girme kararı aldıklarını belirterek, “İYİ Parti’nin ne olduğunu tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Türkiye iki ya da üç partiye muhtaç değil. İYİ Parti Türkiye’nin umudu, alternatifidir” dedi.

ÇORUM’UN AYRI BİR YERİ VAR

Alparslan Türkeş için Çorum’un ayrı bir yeri olduğunu belirten Türkeş, “Çorum hem Anadolu’nun kalbi ve kalelerinden biri hem de Türk milliyetçilerinin, Alparslan Türkeş’in kalelerinden bir il. O yüzden Çorum’da olmaktan dolayı çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 12.10.2023 08:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskilipden 2023-10-12 11:17:06

Rahmetli başbuğ İskilip'e yıllar önce gelmişi. İskilip e neden gelmezsiniz. İskilipe bekleriz. İskilip kan değişimi gerekli her kes bir yol tutturmuş bu düzen değişmeli