‘Türkiye’yi problemlerden kurtarmak için çalışmalıyız’

MHP İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı bugün gerçekleşti.

06 Ekim 2014 Pazartesi 15:38
 ‘Türkiye’yi problemlerden kurtarmak için çalışmalıyız’


MHP İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı bugün gerçekleşti.


Sera Otel’de düzenlenen bayram buluşmasına MHP MYK Üyesi M. Hidayet Vahapoğlu, Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Bekir Çetin, MHP il ve ilçe teşkilatları yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. MHP İl Başkanı Op. Dr. Vahit Demiran ise tıbbi bir operasyon nedeniyle bayramlaşma programına katılamadı.


İç ve dış gelişmelere dair değerlendirmelerin yapıldığı toplantının açış konuşmasını yapan MHP Merkez İlçe Başkanı Bekir Çetin, parti faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.


Programda partililere hitap eden Hidayet Vahapoğlu ise iktidarın politikalarını eleştirdi.


MHP’DEN GÖNÜL SEFERBERLİĞİ


MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Bekir Çetin, Çorum’da gönül seferberliği başlattıklarını açıkladı.


Bayramlaşma programında parti faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Bekir Çetin, mahalle ve köy teşkilatlarını oluşturduklarını kaydetti.


Dört büyük mahallede ve merkezi köylerde irtibat büroları açacaklarını belirten Çetin, gerçekleştirdikleri faaliyetleri şöyle sıraladı:


“Yüksek İstişare Kurulu oluşturarak çalışmalara başladık. Kan grubu bilgi bankamızı oluşturduk. Yeniden oluşturduğumuz Kadın Kollarımız çalışmalarına başladı. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Ülkücü şehitlerimize ve ailelerine sahip çıkarak Yağmur Damlası Derneği aracılığıyla yardım yapıyoruz. Milli ve dini bayramlarda ve özel günlerde ziyaretler yapıyoruz. Medya Takip Merkezi oluşturarak günlük yerel ve ulusal basını izliyoruz. Üye kaydı çalışmalarımızı basın yoluyla kamuoyuna duyurduk. Davamıza gönül veren esnafımızın listesini çıkaracağız.”


VAHAPOĞLU İKTİDARI ELEŞTİRDİ


MHP MYK Üyesi M. Hidayet Vahapoğlu, partililere seslenerek, “Türkiye’yi içinde bulunduğu problemlerden kurtarmak için koşuşturmamız, çok çalışmamız gerekiyor” diye konuştu.


Milletin mevcut iktidar partisinden bıktığını söyleyen Hidayet Vahapoğlu, “Türkiye, artık AKP iktidarını taşımak zorunda değil” dedi.


MHP Çorum Teşkilatı’nca düzenlenen bayramlaşma programına katılan Vahapoğlu, iktidarı eleştirerek partililere yönelik mesajlar verdi.


Türkiye’nin içerde ve dışarda önemli problemlerle karşı karşıya olduğunu vurgulayan Vahapoğlu, şöyle konuştu:


“Haçlı zihniyetinin ortaya koyduğu politikalar Ortadoğu’yu kan gölüne çevirdi. Türkiye de çevresinde yaşanan gelişmelerden olumsuz etkileniyor. Zulmün doruğa ulaştığı bir dönemde idrak ettiğimiz Kurban Bayramı’nın içinde bulunduğumuz coğrafyadaki sıkıntılardan kurtuluşa vesile olmasını diliyorum.


Siyasi partiler, yardımlaşma derneği ya da kanarya sevenler derneği gibi değildir. MHP, bir ideal partisidir. Bu nedenle Çorum Teşkilatımızın çalışmalarını önemsiyor ve takip ediyorum.


Köylere ve mahallelere girmek zorundayız. Hatta sokaklara girmeliyiz. Bugün sitelerde bir köyden daha fazla insan yaşıyor. O nedenle herkesle temas halinde olmalı, ideallerimizi anlatmalıyız.


Türkiye’de bazı hukuksuzluklar, yetim hakkı yeme, hesapları sıfırlamaya çalışma, bürokratik aksaklıklar, dünya siyasetinde itibarsızlaşma ve toplumsal hayatta başgösteren ayrımcılığın sona ermesi ve tekrar kendi ayakları üzerinde yükselen bir ülke olmak için koşuşturmak zorundayız. Kutladığımız bayramlar, inşaallah buna vesile olur.


12 yıllık iktidar artık toplumda bıkkınlık getirmeye başladı. Beyinlere çekilen örümcek ağları, perdeler kalkmaya başladı. İnsanlar, yaşanan problemlerden adeta isyan noktasına geldi. O nedenle çevremizdeki insanların gözlerindeki perdeyi kaldırmak ve gerçekleri görmelerini sağlamak zorundayız. Türkiye, artık bu iktidarı taşımak zorunda değil.”
 




Son Güncelleme: 06.10.2014 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.