‘Türklüğü yasakladılar’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı bugün gerçekleşti.

17 Ekim 2013 Perşembe 16:45
  ‘Türklüğü yasakladılar’


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı bugün gerçekleşti.

Parti binasında gerçekleşen bayramlaşmaya MHP İl Başkanı Ercan Daşdan, Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşkın, Çorum eski Milletvekilleri Muharrem Şemsek ve Melek Denli Karaca, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Celal Güngör, Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Çelik, Kamu-Sen İl Temsilcisi Mahmut Alparslan, bazı belde belediye başkanları ve teşkilat yöneticileri ile partililer katıldı.

Geleneksel hale gelen bayram buluşmasında konuşan Ercan Daşdan, Çorum halkının, partililerin ve tüm İslâm âleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Partililerle bayramlaşan Muharrem Şemsek ve Melek Denli Karaca da yaptıkları konuşmalarda ülke ve dünya gündemine dair değerlendirmelerde bulundular.


ŞEMSEK: ‘AKP, BU ÜLKE İÇİN FELAKET’

MHP Çorum eski Milletvekili Muharrem Şemsek, AK Parti iktidarını eleştirerek, “Bu ülkeyi AKP felaketinden kurtaracağız” dedi.

Demokratikleşme paketi ile ilkokullarda andımızın kaldırılmasına tepki gösteren Muharrem Şemsek, “Bu iktidar Türküm demeyi yasakladı” diye konuştu.

MHP İl Başkanlığı’nda gerçekleşen bayramlaşma programında konuşan Şemsek, şunları söyledi:

“Bayramlar mutluluk günleri olmasına rağmen milletçe huzursuz ve mutsuzuz. Milletlerin hayatında çeşitli felaket dönemleri vardır. Son 11 yıldır Türkiye’yi idare eden AKP de bu ülke için tam bir felaket. Ülkemiz bu iktidar döneminde ekonomik, kültürel, sosyal ve milli değerler ile iç ve dış politikada felakete sürüklendi. Milli birliğimiz kökten sarsıldı. ‘Demokratikleşme Paketi’ adıyla süslenen ve milletin önüne sürülen düzenlemeler bu felaketin açık göstergesi. PKK’nın emirnamesi olan bu paket, terör örgütünün talimatları doğrultusunda hazırlandı. PKK talimat verdi, hükûmet andımızı kaldırdı. Yani Türkiye’de ‘Türküm’ demek yasaklandı. Demokratikleşme yasaklama değildir. Hem Türküm, doğruyum, çalışkanım demenin kime ne zararı var?”



Son Güncelleme: 17.10.2013 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.