Ulaş Yıldırım adaylığını açıkladı

CHP Milletvekili Aday Adayı Ulaş Yıldırım, bugün parti binasında düzenlediği basın toplantısında aday...

28 Şubat 2015 Cumartesi 16:03
 Ulaş Yıldırım adaylığını açıkladı

CHP Milletvekili Aday Adayı Ulaş Yıldırım, bugün parti binasında düzenlediği basın toplantısında aday adaylığını açıkladı.

CHP Genel Merkezi’nin aldığı kararla  29 Mart 2015 tarihinde hakim denetiminde ön seçim yapılacağını hatırlatan Yıldırım, “Bu güzel yarışta ben de varım diyerek yola çıktık. Köylerimiz de ilçelerimiz de ve Çorum’da partililerimizle gayet güzel çalışmalar yürüttük. Hane hane yaptığımız çalışmalarda kiminin çayını, kiminin ayranını içtik, buradan o değerli ve güzel insanlara teşekkürlerimi iletiyorum. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim ülkemiz için bir dönüm noktası olacak , bu kritik süreçte AKP iktidarının  tüm halkımızı ne kadar zor durumda bıraktığını bundan önce olduğu gibi bu süreçte de anlatacağız, fakat Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu seçim sürecinde AKP iktidarının neler yaptığından çok, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının emeklimize, öğretmenlerimize, çiftçimize, esnafımızın  sorunlarını nasıl çözeceğini anlatmak zorundayız.” Dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalına verdiği röportajda, ‘CHP demek, korku ve yasak demektir’ şeklinde talihsiz sözler sarf ettiğini belirten Yıldırım, Gezi olaylarında masum insanların hayatını kaybettiğini, iktidar mensuplarının halkın gözünün içine baka baka inkar etmeyi ve yalan söylemeyi artık meslek edindiğini savundu.

Yıldırım, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: Bundan tam 88 yıl önce 20 Ekim 1927 yılında önderimiz Mustafa Kemal Atatürk kaleme aldığı gençliğe hitabesinde ülkemizin şu anki bulunduğu durumu kısa ve net bir şekilde ne güzel belirtmiş; ‘iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Millet, fakr-ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen;  İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur’ diyerek biz gençlere cumhuriyeti emanet etmiştir. En genç milletvekili aday adayı olarak yok edilmeye çalışılan Cumhuriyetimiz ve değerlerimiz için haklı mücadelemizi sonuna kadar sürdürmeye devam edeceğim. 

Yaşadığımız ön seçim sürecinde milletvekili aday adaylarımız nasıl çalıştılarsa ön seçim bittikten sonra da bu özveri ve gayret içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi için çalışacaklarına inancım tamdır. Ulaş Yıldırım olarak nasıl belediye meclis üyeliğinde, il başkan yardımcılığı görevimde ve milletvekili aday adaylığı sürecinde partim için çalıştıysam bundan sonraki süreçte aynı duyarlılık ve özveriyle partim için çalışmaya devam edeceğim.

Özellikle değinmek istediğim bir konu var. Partimizde artık klişe haline gelmiş bir söz vardır.Yukarıdan bir rüzgar eserse diye bu sözü neredeyse tüm partililerim bilir. Bence genel merkezimiz bu konuda yapacağını yaptı ve ön seçim kararı aldı.Bu rüzgarı estirecek olanlar bu çatı altında olanlardır. Bu rüzgarı estirecek olan Gürsel Yıldırım, Ali Rıza Suludere , Feridun Ayvazoğlu’dur. Bu rüzgarı estirecek olan Şengül Genç, Osman Güllü, Mustafa Şen, İsmail Çimen, Sadık Eker’dir. Bu rüzgarı estirecek olan Firdevs Yalçın, Melda Özüdoğru’dur. Bu rüzgarı estirecek olan sizlerin desteği ile Ulaş Yıldırım’dır. Kısacası bu rüzgarı estirecek olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm neferleridir. 

Bizler Cumhuriyet Halk Partisi'nin amblemi olan altı okun altında siyaset yapıyoruz. Altı ok bildiğiniz gibi  laikliği , cumhuriyetçiliği , halkçılığı , milliyetçiliği, devletçiliği, devrimciliği ifade etmektedir. Bu değerlerimiz üzerine devamlı olarak saldırılmakta ve yıpratılmaya çalışılmaktadır. Bu değerlerimize sahip çıkmak için artık ben demeyi bırakmalı ve biz demeliyiz. Önce Cumhuriyet Halk Partisi demeliyiz ve tek yumruk olmalıyız. 

Bu nedenle milletvekilliği aday adaylığımı ben olarak değil biz olarak açıklamak istiyorum. Biz Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili aday adayıyız.”






Son Güncelleme: 28.02.2015 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.