Ülkücüler Bahçeli'nin sözleri üzerine harekete geçti

Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, ilçe ocak başkanları ile seçim gündemli toplantı yaptı.

04 Nisan 2023 Salı 10:29
Ülkücüler Bahçeli'nin sözleri üzerine harekete geçti

Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin, ‘Her dava arkadaşımızın 100. yılımızda 100 oy kazanmaları niyazım ve beklentimdir. Her birinizden istediğim 100 oyu bulmanız, sandığa taşımanızdır.’ şeklindeki  sözlerini hatırlatarak, “Liderimizin beklentisi bizlere tevcih edilmiş en büyük vazifedir.”dedi.

ÜLKÜ OCAKLARI SEÇİM GÜNDEMİYLE TOPLANDI

Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, ilçe ocak başkanları ile iftar programında bir araya geldi. İftarın ardından seçim ana gündemiyle toplantı düzenlendi. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimin ülke ve milleti için taşıdığı önem üzerinde duruldu.

MHP LİDERİ BAHÇELİ’NİN SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik yaptığı konuşmada, ‘Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin, her dava arkadaşımızın 100. yılımızda 100 oy kazanmaları niyazım ve beklentimdir. Her birinizden istediğim 100 oyu bulmanız, sandığa taşımanızdır.’ sözünü hatırlatarak, şöyle dedi:

‘LİDERİMİZİN SÖZÜ BİZE EN BÜYÜK VAZİFEDİR’

“Liderimizin beklentisi bizlere tevcih edilmiş en büyük vazifedir. Bizler de bu vazifenin bilinciyle, maziye ve atiye duyduğumuz sorumluluk duygusuyla hareket edecek hem Üç Hilal'in hem de Cumhur İttifakı'nın başarısı için mücadele edeceğiz. İnanıyoruz ki önümüzdeki seçimler Türkiye Cumhuriyeti tarihi açısından önemli bir dönüm noktası olacaktır. Ya Türk milleti kazanacak ya da şer cephesi emellerine bir adım daha yaklaşacaktır. Tarihin yüklediği bu sorumluluk karşısında hiçbir ülküdaşımın vazifeden geri duracağına inanmıyorum. Ülkücüler ülkenin ve milletin kaderini tehlikeye atmayacak, günü geldiğinde hem vicdani hem de akli sorumluluğunu yerine getirerek şer odaklarına esaslı bir tokat indirecektir.

‘BAŞBUĞ TÜRKEŞ’İ MİNNETLE ANIYORUZ’
Bu vesileyle vefatının seneyi devriyesinde cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i rahmet ve minnetle anıyor aziz ruhu önünde saygıyla eğiliyoruz."

Son Güncelleme: 04.04.2023 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Efsane 2023-04-05 00:54:02

Lider olan ALLAH CC Elçi olan HZ MUHAMMED SAV REHBER Olan KURANI KERİM. Cehil olmak nasıl bir şey ki diye 100 kişiye sorsalar. Acaba kimi gösterirler. Şu siyaset ne zalim bir yetenek ki yer yüzü düzen içinde yaratılmış ken. Düzeni bozanlarin peşinden koşmak için çaba gösteriyoruz. Meşhur bir söz var düzen değişecek diye evet düzenimiz devamlı değişip bozuluyor. ALLAH HEPİMİZE HİDAYET VERSİN. İŞİMİZ ZOR.

Avatar
Emekli 2023-04-04 14:41:55

Bide nasıl yapacaklarını söyleseymiş mesela ben ülkücü olsam böyle bi şey için vatandaşın yüzüne bakmaya korkardım daha doğru ifadeyle utanırdım

Avatar
Vatandaş 2023-04-05 01:11:26

Sizler olmasanız onlar koltuklarını nasıl pekistirecek ki. İyi ki varsınız. En azından bizlerin yükü biraz afifler. Şekilcilik içi boş sözlerle 40 yıldır milleti kandırmak kolay bir marifet olmasa gerek. 3 hilal parmak işareti bir Türk Milliyetçiliği diye nara atınca. Bıyıkları aşağı salinca. Şöyle afilli vari giyinip boy gösterince bizden kralı var mı. Ülkenin en büyük tartışmasız Milliyetçi si bizler oluruz. Herkesin elinde bir enstrüman var. Atatürkculuk, Milliyetcilik, Dincilik, Türkçülük, Kürtçülük, vs Ülkenin her köşesi kapılmış kimse mevzisini vermemek için çaba gösteriyor.Herkes birbirine düşman gibi davranıyor ekranlar önünde. Vatandaş dışında bir menfaat söz konusu olunca dün birbirinize söylediklerinizi unutup yanyana gelmekte çok mahirler. Dağda ve sokakta birbirini öldürenler Mecliste gayet medeniler birbirlerine. Bu insanoğlu sadece Rabbine karşı nankör değil kendine aynı derecede hain. Her defasında başına geleceklerini bile bile aynı şeyleri yapması aklını öncelemediği sadece nefsinin hevasi ile karar verdiğini gösteriyor.

Avatar
Akıllı Memet 2023-04-04 16:55:01

10 kişi bul deseydin bari. MHP' nin yüzde 5 seçmeni olsa, herkes 100 kişi bulsa, yüzde 500 e çıkıyor oy oranı. Türkiye'deki toplam seçmen yetmez, başka ülkelere açılmak lazım. Bahçelinin dört işlem zayıf.

Avatar
Toprak 2023-04-05 11:22:40

Sinan Ateş de bulacak mı?

Avatar
Sinan Ateş 2023-04-07 11:19:24

Kendi evladı Sinan ATEŞ'e sahip çıkmamış bir Parti. Eminim Türk Miliyetçileri gereken tepkiyi sandıkta gösterecek.