Uslu’ya kutlama ziyareti

Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Vecdi Yanbaz, Sezai Soysal, Büro Memur-Sen Çorum...

23 Temmuz 2015 Perşembe 19:10
 Uslu’ya kutlama ziyareti


Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Vecdi Yanbaz, Sezai Soysal, Büro Memur-Sen Çorum Şube Başkanı Erdoğan Cengiz, Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Vecdi Yanbaz, “yeniden Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri olarak seçilmenizden dolayı kutluyoruz. Geçmiş Bayramınız Mübarek olsun” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti getiren Uslu, “Memur-Sen’in kurulmasında Rahmetli Akif İnan ile birlikte bizlerinde emekleri var.  Emeğin, ekmeğin mücadelesini veriyorsunuz. Sendikalarımız sorunun parçası değil, çözümün tarafı olarak bu ülkenin gelişmesine katkıda bulunmaktadırlar. Başarılar diliyorum” dedi.




Son Güncelleme: 23.07.2015 19:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.