‘Üzüntümüz büyük, acımız tarifsiz’

MHP Esenyurt İlçe Seçim bürosuna düzenlenen saldırıda yaşamını yitiren Cengiz Akyıldız ile ilgili...

27 Ocak 2014 Pazartesi 16:59
 ‘Üzüntümüz büyük, acımız tarifsiz’

MHP Esenyurt İlçe Seçim bürosuna düzenlenen saldırıda yaşamını yitiren Cengiz Akyıldız ile ilgili basın açıklaması yapan MHP İl Başkanı İsmail Lek, “Üzüntümüz çok büyük, acımız tarifsiz ve kelimelere sığmamaktadır.” dedi.

Önceki gün MHP’nin Esenyurt’taki seçim irtibat ofisinin açılışında, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar'ın ziyareti sırasında ateş açıldı. Bir grubun taşlı, silahlı ve sopalı saldırısında partinin basın danışmanı Cengiz Akyıldız ile 5 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan Cengiz Akyıldız tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

“Hükümetin ‘terör bitti, analar ağlamayacak, barış geldi’ propagandasını fırsat bilerek dağdan şehirlere inen, caddeleri ve sokakları mesken tutan teröristler toplumsal dokuya ve toplumsal huzura daha fazla zarar vermeden etkisizleştirilmelidir.” diyen Lek, açıklamasına şöyle devam etti; “Şu günlerde kendi derdine düşen Başbakan, dirliğimize ve birliğimize yönelik tertip ve suikastların da yegâne hazırlayıcısı ve hızlandırıcısı olarak milli vicdanlarda mahkûm olmuştur.

Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin düşürülmeye çalışıldığı uçurumun farkında ve şuurundadır. Efendilerinden ihale ve emir alan terör maşalarının niyetlerini de çok iyi görmekte ve anlamaktadır. Teessürümüz ne kadar fazla olsa da, kayıplarımız ne denli ciğerimizi dağlasa da, tahriklere aldanmayacak, kışkırtmalara kapılmayacağız. Yer altı örgütlerinin, iktidar takviyeli suç ve cinayet çetelerinin önümüze taş koymasına izin vermeyecek, gerekirse her mihnet ve külfeti göğüsleyerek millet davamızı can pahasına savunacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz dava arkadaşım Yusufiyeli Cengiz’imize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Saldırıdan yaralı kurtulan değerli dava arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Merhum şehidimizin en başta ailesi olmak üzere, hepimizin başı sağ olsun. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.”






Son Güncelleme: 27.01.2014 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.