Vefat haberini kendisi yalanladı

MHP eski Milletvekili Muharrem Şemsek 'vefat ettiği' haberini kendisi yalanladı

24 Şubat 2019 Pazar 19:19
Vefat haberini kendisi yalanladı

MHP Çorum eski Milletvekili Muharrem Şemsek’in vefat ettiği haberi sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Bunun üzerine Muharrem Şemsek kendi sosyal hesabından haberin gerçek olmadığını belirterek, ‘Çok şükür ben hayattayım, sağlım da şükür  yerindedir” açıklaması yapmak zorunda kaldı.

Dün itibariyle sosyal medya hesaplarında ülkücü camianın yakından tanıdığı Çorum eski Milletvekili Muharrem Şemsek’in vefatı haberi yayıldı. Bazı yayın organları da söylentiyi haberleştirince Şemsek’i tanıyan herkes vefat haberini araştırmaya başladı. Söylentinin yaygınlaşması üzerine MHP Çorum eski Milletvekili Muharrem Şemsek kendi sosyal medya hesabından ‘Çok şükür hayattayım, sağlığım da şükür yerindedir’ açıklaması yaptı.

Bu arada İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da duruma açıklık getirmek üzere Şemsek'le birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşarak iddiaları yalanladı. Türkkan, Şemsek'in sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Türkkan; "Rahatsız olduğu konusunda bazı yayın organlarında çıkan haberler vardı bugün. Ben de vakit geçirmeden ziyaretine gittim. Ortopedik bir operasyon geçirmiş ama turp gibi hamdolsun. Geçmiş olsun Muharrem Şemsek ağabey" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şemsek 2019-02-24 21:30:05

Daha çok adamı gönderir.