Vekil Kaya'ya ince gönderme

Çorum’un İskilip ilçesi sakinleri her fırsatta İskilip'te uzun yıllar yaşadığını anlatan AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’ya ince göndermede bulundu.

02 Kasım 2022 Çarşamba 10:10
Vekil Kaya'ya ince gönderme

Çorum’un İskilip ilçesi sakinleri İskilip-Tosya Yolu için verilen sözlerin 4 yıldır yerine getirilmemesini eleştirirken, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’ya ince göndermede bulundu.

Edindiğimiz bilgiler göre; İskilip-Tosya yolunda yol genişletme ve asfalt çalışmalarının başladığı duyurularak, başta AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya olmak üzere emeği geçenlere teşekkür edildi.

Bu paylaşımlara İskilip merkezli yayın yapan İskilipliyiz.com’dan itiraz geldi.

İskilip-Tosya yolunda yol genişletme çalışmalarının göz boyama olarak değerlendiren İskilipliyiz.com, her fırsatta uzun yıllar İskilip’te yaşadığını anlatan AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’ya da ince göndermede bulundu.

Söz konusu paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Kimse alınmasın, gücenmesin. İskilip-Tosya Yolu yol genişletme çalışmasına teşekkür etmiyorum. 2018 yılında Tosya Yolu için verilen sözler 4 yıldır tutulmadı. Komşu ilçe Osmancık’ın köy yolları bile başka illere bağlantı kurmak için yapılırken, İskilip-Tosya karayolunda yol genişletme çalışmasını göz boyama olarak görüyoruz. İlçemizdeki hükümet temsilcilerinin bu konudaki görüşlerine katılmıyoruz. Başımızdaki yöneticiler bu sözleri unutup bu çalışma için teşekkür ediyorsa ilçemiz neden bu hale geldi.? Yıllardır yarım kalan meslek yüksek okulu hala neden yapılmadığının sebepleri çıkıyor. Kaybeden ilçemiz oluyor."


 

Son Güncelleme: 02.11.2022 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan 2 2022-11-02 22:56:39

Tabii ki karakollara yapacak. Vekil adı üstünde milletin vekili yani milletin derdini karakollarda anlatacak.anlatamazsa karakollari gidecek yolu başka yere ya da yozgata yapacak.biz8m bir Bayat gedigi başımıza bela oldu. Onu bile yaptiramiyok. Demekti bizim vekiller etkisiz. İşte vekil bu işe yarar. Sen bunu anlayamadılar bu da bir çap meselesi orhanim

Avatar
Öz İskilip li 2022-11-02 11:49:16

Sanki İskilip Çorum un ilçesi degil, İskilip te büyüyen Oğuzhan vekilde Çankırı milletvekili, babanı İskilip mi öldürdü bu kin niye, yemi İskilip den ye yumurtayı Osmancuk, Alaca ya bırak, hadi oradan. İSKİLİP MYO nu yıkıp yeniden yapacak bu değil mi.

Avatar
Kumcu 2022-11-02 15:40:20

20 şer gün arayla Bayat gediğine bizzat gelerek durumu yerinde tespit eden ve kum serdiren vekillerimize ve il başkanımıza teşekkür ederiz. çukur çamur yerine aşınan kumlardan kopan küçük taş parçaları arabanın kaputuna gelse de sonuçta konforlu bir 2 km yol yapıyoruz. Allah razı olsun.

Avatar
Osmancikli 2022-11-02 17:27:42

İskilip köyü nerde o köy nereye bağlı

Avatar
İskilipİli 2022-11-02 18:14:02

Seçim geliyor. Yapılan ve yapılmayan her şeyi vatandaş analiz eded.
İskilip Tosya yolu, Kale restorasyonu, Meslek Yüksek Okulu, Kapalı spor salonu, Toki, Sakarya İlköğretim okulu, Çankırı yolunda bitmek bilmeyen tamirat ve yapılmayan bölüm, Derelerin ıslanı, şehrin elektrik şebekesi vs vs.

Avatar
Orhan 2022-11-02 19:42:53

Vekilin işi yasa yapmak. Yolu Karayolları yapar. Vekil Karayolları genel müdürü mü?

Avatar
İskilipden 2022-11-03 06:27:16

Osmaancıklı İskilip e gel köymü şehirmi tabi yolun kenarında şehirde oturursan yolun bu tarafdan geçmez Tosya Çorum yolu yapılsa İskilip sorar Osmancık köymü şehirmi diye

Avatar
İSKİLİPLİ 2022-11-03 11:13:51

KARDEŞİM BENDE İSKİLİPLİYİM ADAM NE GÜZEL YAPMIŞ TEŞEEKÜR EDİN SÜREKLİ ELEŞTİRMEYİN ADAM İLÇELER İÇİN UĞRAŞIYOR ..BUNDAN ÖNCE NİYE YAPILMAMIŞ ÖNCEKİ MİLLETVEKİLLERİNE SORUYOMUSUNUZ.. BU DÖNEM BU ADAMIDA KAYBEDERSEK İSKİLİBE TAŞ BİLE GELMEZ..ÇIKARMIYORLAR İSKİLİPTEN VEKİL O YÜZDEN ELİMİZDEKİ OLAN DAN OLMAYALIM DESTEK TEŞEKKÜRÜ HAK EDİYORRRR......