Yerel aktörler siyaset üretemiyor

İYİ Parti Çorum Teşkilat yöneticileri Çorum'un hak ettiği yerde olmamasını seçilmiş yerel aktörlerin siyaset üretememesinden kaynaklandığını savundu

27 Ocak 2018 Cumartesi 01:11
Yerel aktörler siyaset üretemiyor

İYİ Parti Teşkilat yöneticileri Çorum’da yapacakları siyasi çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Morsalkım Kafe’de gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, pozitif siyaset mesajı vererek, ilkeli ve ölçülü bir üslup ve dil kullanacaklarını, siyaset üreterek eleştiriye açık ve özgür düşünceli olacaklarını ifade etti.

ÇORUM VE KOMŞULARI

Komşu illerle mukayese edildiğinde Çorum’a üvey evlat muamelesi yapıldığını savunan Özsaçmacı, kentin daha fazla yatırım alarak hak ettiği konuma gelmesi için çalışacaklarını dile getirdi.

Siyasetin seçilmiş yerel aktörlerinin siyaset üretemediklerini iddia eden Özsaçmacı, fırsat verildiğinde Çorum’u hak ettiği konuma getirecek hizmet ve yatırımları hayata geçireceklerini kaydetti.

MERAL AKŞENER SORUSU

Özsaçmacı, bir soru üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Şubat ayı sonunda parti teşkilat binasının açılışını yapmak üzere Çorum’a geleceğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 27.01.2018 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.