Zeytin Dalı’na destek yürüyüşü

MHP, TÜRKAV ve Türkiye Kamu Sen Afrin Zeytin Dalı Harekâtı Kızılelma Destek Yürüyüşü düzenliyor

31 Ocak 2018 Çarşamba 00:52
Zeytin Dalı’na destek yürüyüşü

MHP, TÜRKAV ve Türkiye Kamu Sen’in düzenlediği Afrin Zeytin Dalı Harekâtı Kızılelma Destek Yürüyüşü bugün saat 17.15’de Saat Kulesi Hürriyet Meydanı’ndan başlayacak.

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Türkiye’nin çok cepheli bir mücadelenin,  yeni bir istiklal müdafaasının içinde bulunduğunu, Türk milletinin varlığına, birliğine ve bekasına göz diken odaklarla tarihi bir hesaplaşma süreci yaşadığını, karşımızdaki terör belası ve fitne ateşinin söndürülmesi gerektiğini söyledi.

Zeytin Dalı Harekâtın’na destek yürüyüşüne katılım çağrısında bulunan Aras, açıklamasında şöyle dedi;

“Devletimizin terör örgütlerine karşı tarihin en şiddetli ve etkili mücadele ruhu çok şükür devrededir. Bundan ziyadesiyle memnunuz, destek ve katkımızı ön şartsız sürdürüyoruz. Bugün, Zeytin Dalı Harekâtı 12’nci günündedir. Kahraman Türk askeri huzur için, istikrar için, güvenlik için, sükûnet ve selamet için Afrin’e yıldırım gibi inmiştir. Hamd olsun, hilal parlamış, hıyanet patlamıştır.

Afrin’e 13 km uzaklıkta bulunan ve son derece stratejik bir mevkii olan Burseya Tepesi hainlerden kurtarılmıştır. Afrin’in batısındaki 915. Tepe de ele geçirilmiştir. Afrin’in beldelerindeki köyler, biri köyler, dağ ve tepeler hainlerden arındırılmıştır. Teröristler tutundukları alanlardan sökülüp atılmıştır.

Yerli yapım beton delici bombalar çarptıkları sığınak ve korunakları vida gibi delerek saklanan yılan, çıyan, akrep bırakmamıştır. Mehmetçiklerimiz karadan havadan inanmış bir mücadele sürdürmektedir. Hepsini kucaklıyoruz, alınlarından öpüyor takdir ediyoruz. İnanç büyük güçtür. Her şeye can veren odur. Bir insan ya da bir millet bir kez inanmaya başladı mı, çabucak büyür ve yükselir. Yenilmez güç olur. Bu inançlı Türk milleti de yenilmez, Türkiye hainlere eğilmez. Bekamıza çamur sıçratanın bağrına mızrak olur saplanırız.

Bu vesileyle tarih yazan Afrin kahramanlarına sevgi ve selamlarımızı gönderiyor, Cenab-ı Allah’tan hepsini korumasını, kollamasını niyaz ediyoruz. Operasyon boyunca aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz. Milliyetçi-Ülkücü Hareket Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda Türk Devletinin ve Türk Ordusunun yanında saf tutmuştur. PYD-PKK’ya Afrin’in tabut, arkasından sırayı alacak olan Münbiç’in mezar olması yegâne ve sonuna kadar desteklediğimiz milli hedeftir.

Suriye Demokratik Güçleri çatısı altında kamufle edilen PYD-YPG’nin hesabı görülmeli, defteri dürülmeli, şehitlerimizin aziz ruhları şad edilmelidir. Türk Ordusunun teröristleri yakaladığı, bulduğu, üredikleri mahal ve yerlerde imha etmesi tarihe ve ecdada karşı ertelenemez bir görevdir. Bu görev şeref bahsidir, hamd olsun yerine getirilecektir. İnancımız odur ki, Afrin terörizme tabut, Menbüç hainlere mezar olacaktır. Bundan kaçış kurtuluş yoktur.

Liderimizin ifadesiyle ‘’Kerkük’e 5 bin Bozkurtla gidecek kadar gemileri yakan Milliyetçi-Ülkücü Hareket yeri gelirse, ihtiyaç hasıl olursa, ha ekmeğini yediğim ha kefenini giydiğim ülkem diyerek binlerce gönüllüsüyle Türkiye’nin kudretini tescil için Afrin’in boğazına çökecektir. Yetmedi, Münbiç’e gök gürlemesini andıran bir imanla sel gibi akacak, mızrak gibi saplanacaktır.’’

Kahraman Mehmetçik yalnız değildir, nice Mehmetler vatan sathında onlara katılmak için hazırdır. Hükümet terörle mücadelede yalnız değildir, Milliyetçi Hareket Partisi yanındadır. Devlet asla yalnız değildir, millet vardır ve ayaktadır. Türkiye’ye kanlı silahlarını çevirenler buna pişman edilmelidir.

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Teşkilatları, Türkiye Kamu-Sen Çorum Şubesi ve TÜRKAV Çorum Şubesi  Türk Ordusunun Zeytin Dalı Operasyonuna destek amaçlı bir yürüyüş düzenlemiştir.

Yüreği ‘’Türkiye’’ diye çarpan vatandaşlarımızla buluşacağız. Türk Devletiyle beraber, milletimizle yan yana olacağız. Türkiye’nin gür sedasına ortak olacağız. Üzerimize düşen tarihi sorumluluğu yerine getireceğiz. Şehrimizin şeref ve itibarına yakışır ve yaraşır şekilde el ele gönül gönüle olacağız. Milli kaynaşmanın ve kardeşliğin örneğini vereceğiz. Ülkemizin istikbaline, milletimizin istiklaline, vatanımızın izzetine ve bayrağımızın iffetine sahip çıkacağız. Ayrım gözetmeksizin her vatandaşımızla birlikte ‘’Türkiye’’ diyeceğiz.

Tüm Çorum’lu hemşerilerimizi 31 Ocak Çarşamba Günü Saat 17:15’te Saat Kulesi Hürriyet Meydanı’ndan başlayarak Atatürk Anıtına kadar sürecek olan ‘’Afrine Destek – Kızıl Elma’’ Yürüyüşümüze katılmaya davet ediyoruz. Gelin hep birlikte Çorum’dan sesimizi yükseltelim.  Hep birlikte ülkemize ve bağımsızlığımıza sahip çıkalım. Şehir olarak Afrin Zeytin Dalı Operasyonuna desteğimizi verelim. Ülkesi için gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içmeye hazır Mehmetçiklerimize hep birlikte omuz verelim.”

Son Güncelleme: 31.01.2018 01:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2018-01-31 14:40:35

iyi ki ülkücüler var bu memlekette. var olmaya da devam edecekler. her zaman ülkenin sigortası oldular. AKP'liler daha düne kadar kızılelmayı bilmezlerdi. kızılelma deyince onlar Amasya elmasının bir tür çeşidi mi derlerdi. Ülkücüler sayesinde her şeyi öğrenecekler zamanla.