Alman Bild gazetesi Çorum FK’yi yazdı

Alman Bild gazetesinin haberine göre Mesut Özil, Çorum Futbol Kulübü'nü satın almayı planlıyor.

02 Ocak 2022 Pazar 18:08
Alman Bild gazetesi Çorum FK’yi yazdı

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, TFF 2. Lig'den takım satın almaya hazırlanıyor. Yıldız futbolcu, şartların uyması halinde kulübü satın alacak.

Fenerbahçe'nin tecrübeli süper yıldızı Mesut Özil, saha dışındaki ticari yatırımlarına devam ediyor.
Geçtiğimiz sezon devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan ve saha içinde olduğu kadar saha dışında da gündem olan 33 yaşındaki Mesut, Türk futboluna yatırım yapma kararı alırken, girişimlere başladı.

İSTENEN MİKTAR, 20 MİLYON TL

Alman Bild Gazetesi, Mesut Özil'in TFF 2. Lig ekiplerinden Çorumspor'u satın almak istediğini sayfalarına taşıdı. Çorumspor Başkanının kulüp için 1.3 milyon euro (20 milyon TL) talep ettiği ve Mesut Özil için bu parayı ödemenin çok kolay olacağı belirtildi.

BAŞKANIN AÇIKLAMALARINA YER VERİLDİ

Çorumspor Başkanı Fatih Özcan'ın geçtiğimiz günlerde yerel basında yaptığı "Türkiye'de oynayan dünyaca ünlü bir futbolcu kulübü satın almakla ilgileniyor" sözlerine yer veren gazetesi, Çorumspor'un ligde 6. sırada yer aldığını sayfalarına taşıdı.

Çorumspor Kaptanı Umut Kaya'nın, "Kulüp için ilk temas, Mesut'un Fenerbahçe'deki takım arkadaşı İrfan Can Kahveci aracılığı ile kuruldu. Başkanı arayıp detayları sorup bilgi edindi" açıklamalarını da yayınlayan gazete, görüşmelerin sürdüğünü de belirtti.

"ÖNCE ÇORUMLULARI GÖRELİM"

Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında kulübe talipler olduğunu açıklamıştı.

Özcan açıklamasında; "Talip var ancak öncelik Çorumluların. Süper Lig takımının talip olduğu teklifini vekilimiz getirdi. Hedef bir üst lig olmalı. Dünyaca ünlü bir futbolcu talip, Süper Lig kulübü talip, büyük bir firma talip. Önce Çorumluları görelim çıksınlar onlar çıtayı yükseltsinler. Karar defterine harcanan para bağışlanacak diyerek gelecek. Görev sürecinde de borçtan sorumludur." ifadelerini kullanmıştı.

ALİ KOÇ TİCARİ İLİŞKİLERİNDEN RAHATSIZDI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da geçmişte verdiği bir röportajda Mesut Özil'in ticari anlaşmalarından duyduğu rahatsızlığı dile getirmişti.

Ali Koç, "Mesut'un artık işine odaklanması lazım. Ticari işleri bir kenara koyup, Fenerbahçe için yapacaklarına konsantre olmalı. Hepimiz Mesut'un neler yapabileceğini biliyoruz. Hocamızın Mesut'a karşı ön yargısı yok. Onun da ticari işleri bir kenara koyup işine odaklanması gerekiyor." diye konuşmuştu.

KAYNAK: SPOR ARENA/HÜRRİYET

Son Güncelleme: 02.01.2022 22:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gsliyim 2022-01-02 19:39:44

İnşAllah Mesut alır takımı Çorumsporda mesut olur.

Avatar
Kenan 2022-01-02 18:20:52

Önce İrfan Can Kahveci Çorumlu olması paşa bu ile Fenerbahçe ile müsabaka ayarlamalı.
Spor turizmi ne gelen olur Çoruma buna Hazır mı Çorum?
Teknofest e Çorumda olmalı bu sene Anadolu kentlerinden birinde olucak. Yozgat kapmadan Çorum girişimde bulunmalı

Avatar
Çorum FK 2022-01-03 07:58:59

Ceket nerde rumüzlu kardeş adam takımı 2.lige çıkardı.1.lig ve süper lig için çırpıniyodu yetmezmi kardeş.Fatih başkan olmasaydı şu an 3.ligde sürünüyoduk bide böyle düşünsen insaflı olmaz mı kardeş

Avatar
CEKET NERDE 2022-01-02 23:06:58

Ceketimi alır giderim diye caka satıyordu sivri başkan. Ceketinin değeri çok pahalıymış meğer. Başından beridir bu adama hiç güven duymamıştım zaten.

Avatar
Sazanlık yapmayın 2022-01-02 22:05:26

Dünyanın merkezi olayından sonra şimdi de bu. İnanmayın bu haberlere. Biri kekliyor yine Çorumluları :))

Avatar
Çorum 2022-01-03 23:27:27

Alsın valla, isabet olur. 2. ,3.ligde sğrünmekten kurtulur belki Çorum...

Avatar
Sungurbey 2022-01-03 23:30:19

Kenan çok güzel tavsiyelerde bulunmuş, keşke. Ama o işleri kim takip edecek, iki Çorum' un ulaşımı çok zayıf, turizm işleri çok yürümez, havaalanı olmayan şehir, şehir mehir sayılmaz bu devirde....

Avatar
Habercime 2022-01-03 21:33:23

Şimdimi akliniza geldi haberci oldugunuz bild gazetesi yazincami ogrendiniz corumsporu yoksa uzun saçlı abileriniz mi izin vermedi yakismiyo haberci meleketin adamina tarafli olmak yandaş olmak yakismiyo...