Antrenörleri dinledi,  ‘Daha iyisi yapılacak’ dedi

Milletvekili Ceylan, antrenörler ile buluştu, stadyum alanındaki dış sahaların yerine daha iyilerinin yapılacağı sözünü verdi.

05 Ağustos 2020 Çarşamba 10:02
Antrenörleri dinledi,  ‘Daha iyisi yapılacak’ dedi

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Futbol Kulübü altyapı antrenörleri ile bir araya geldiği toplantıda mevcut stadyumdaki dış sahalar gündeme geldi. Ceylan, dış sahaların bulunduğu alana büyük bir projenin yapılacağını hatırlatarak, yeni yapılacak sentetik futbol sahalarının eskisinden dahi iyi olacağı sözünü verdi.

Yapılan açıklamaya göre, Ceylan Çorum Futbol Kulübü Altyapı antrenörleriyle Çorum futbolunun geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kulübün Altyapı Sorumlusu Tuncay Koçak ile Basın Sözcüsü Mustafa Özcan’ın da yer aldığı görüşmeye altyapı antrenörlerinden Selim Sümer, Talip Lambacı, Mehmet Arduç, Ömer Özer, Alparslan Hoşgör, Cemalettin Hoşgör, Halil Aydoğan katıldı.

Altyapı tesisleri, futbolcu sayıları hakkında istişarede bulunan Ceylan, antrenörlerin taleplerini dinledi.

Millet Bahçesi yapılacak olması nedeniyle yıkılacak olan dış sahaların yerine yapılacak sahalar hakkında da antrenörlerin görüşlerini alan Ceylan, AK Parti iktidarı döneminde hiçbir şekilde insanların mağdur edilmediğini belirterek, “Çorum’da da yılların futbol maçlarının oynandığı sahalar önemli bir proje için yıkılacak. Ancak, sporcularımız mağdur edilmeyecek. Yerine daha yeni iki saha yapılacak. Belki aynı yerine olmayacak ama yapılacak olan sahalar mevcutlardan çok daha iyi ve kullanışlı olacaktır” dedi.

Antrenörlere geçmişte önemli futbolcular yetişen Çorum’dan yeni futbolcuların hazırlanması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını öneren Ceylan, Çorum Futbol Kulübü Antrenörleri de kendilerini dinleyerek ilettikleri talepler konusunda samimi bir yaklaşım gösteren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dursun 2020-08-05 13:18:59

HOCAM Lütfen maske takın yanınızdakilerden bir şey bulaşmasın.