Bakan paylaştı, 18-25 arası gençlere ücretsiz

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 18-25 yaş aralığındaki gençlere "Müzekart GNS" vereceklerini söyledi.

02 Temmuz 2022 Cumartesi 11:11
Bakan paylaştı, 18-25 arası gençlere ücretsiz

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu sosyal medyadan gençler için bir müjde paylaştı. Bakan Kasapoğlu, 18-25 yaş aralığındaki gençlere müze ve ören yerlerine ücretsiz girebilecekleri "Müzekart GNS" vereceklerini söyledi.

İstanbul'da Türkiye'nin tüm şehirlerinden gençlerin kültür, sanat, spor, seyahat faaliyetlerine erişiminde fırsat eşitliği sağlamak ve gençlerin sosyalleşmelerini desteklemek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Genç Ne Sever" platformunun tanıtım toplantısına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu burada açıklamalarda bulundu.

18-25 yaş arası tüm gençlere ücretsiz Bakan Kasapoğlu gençlere müjdeli haberi vererek şunları söyledi;

"Gençlik ve Spor Bakanlığı, 18-25 yaş arasındaki tüm gençlere ücretsiz Müzekart GNS dağıtacak. Hediye kartlar, gencnesever.com sitesinden alınabilecek" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Düşündürücü 2022-07-03 13:47:45

18-25 yaş arası tüm gençlere Ücretsiz olacak ise o kartları neden veriyorsunuz? Herkesin cebinde bir kimliği yokmu? Kapıdaki görevli kimliğe bakar 18-25 yaş arası ise kimlik ibrazı sonrası alır içeri! Ek maliyet neden düşünülmüyor