Başkan not etti

Çorum’un başarılı iki antrenörü bir grup özel sporcuyla birlikte Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret ederek taleplerini iletti.

03 Mayıs 2019 Cuma 18:57
Başkan not etti

Çorum’un başarılı iki antrenörü bir grup özel sporcuyla birlikte Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret ederek taleplerini iletti.

Bedensel Engelliler İl Temsilcisi ve aynı zamanda ilimizin başarılı Okçuluk Antrenörlerinden Arif Yalvaçer, Türkiye Şampiyonasında Türkiye 1.'si olan Sacit Bal ve Türkiye 3.'sü olan Hayat Eker ile yine Çorum’un başarılı Yüzme Antrenörlerinden Furkan Çamiçi Başkan Aşgın’la makamında görüştü.

Gerek spordaki başarıları gerekse güzel ahlak ve karakterleriyle bir çok gence örnek olan konuk antrenör ve  sporcular, Başkan Aşgın’a yeni görevinde başarı dileklerini iletirken, şehir dışı müsabakalar için akaryakıt katkısı ile engelli sporcuların yüzme havuzuna taşınması hususunda araç desteği istediler. Ayrıca Belediye Buhara Kültür Merkezi Yüzme Havuzu'nda çalışma saatlerinin artırılmasını istediler.

Başkan Aşgın, engelli antrenör ve sporcuların taleplerini dikkatle dinleyerek not aldı. Yüzme havuzunda çalışma saatlerinin artırılması talebine olumlu karşılık verdi. Ayrıca ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Son Güncelleme: 04.05.2019 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.